Hytte mh70396

  • Hytte
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 4 Badeværelser

Det sensationelle østrigske design, den spektakulære udsigt over Dachstein-bjergene og den direkte forbindelse til skiområdet Amadé Schladming-Planai er nogle af højdepunkterne i dette vidunderlige bjergsted, hvor du finder denne hytte. Den første ting, der krydser dit sind, når du se boligen er: ren luksus. Alt er tænkt på, 4 soveværelser, 4 badeværelser og en køkken spisestue med direkte adgang til den rummelige udendørs terrasse. Da Chalet har en privat spa, kan du bruge saunaen samt swimmingpool.

Den centrale beliggenhed gør dette til et perfekt ferieområde, både om vinteren og om sommeren. Med sine mange, varierede vandrestier, er Schladming-Dachstein et af de bedste vandreområder i Østrig. Mountainbikere har også 930 km stier at vælge imellem. Og de rigtige adrenalin-junkier kan gå til rafting, paragliding eller prøve flyvebanen, blandt andet.Schladming-Dachstein er en del af Ski Amadé-udvej, så du har i alt 230 km pister, 88 lifter og 100 skihytter til din rådighed. Alt hvad du muligvis har brug for en god ferie!

Afstande

  Butikker: 1 km
  Tog: 2 km

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
4 Soveværelser
4 Dobbeltsenge
4 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
Internet
Sauna
Bruser
Trådløst
  Feriebolig: Hytte
Stueetage: (soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng, køjeseng), badeværelse(bruser, sauna, 2x håndvask, toilet), badeværelse(bruser), toilet)

På 1. etage: (Stue, åbent køkken(komfur(glaskeramisk), ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(badekar eller bruser, håndvask, håndvask, toilet), badeværelse(bruser, håndvask, toilet), toilet)

terrasse, parkering, swimmingpool(privat, udendørs)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Skiferie i skihytte

  Ski lifte: 0.5 km

Lignende boliger

mh69379
mh78321