Sommerhus mh70355

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Hyggeligt feriehus med en vældig god beliggenhed på Vestkysten, nord for Gøteborg. Huset ligger tæt på vandet, og med feriehuset som udgangspunkt har I bare 40 km til Gøteborg mod syd og 26 km til Marstrand mod nordvest. Her er gratis el, og husdyr er velkomne.

Velkommen til et skønt og hyggeligt feriehus i et attraktivt område. Her bor I bare ca. 500 meter fra havet. I sæsonen er der rigtig gode bademuligheder tæt på feriehuset for både børn og voksne, og i årets andre måneder er dette et fint område til både gå- og vandreture, fisketure og udflugter.

Feriehuset er på ca. 80 m2, og det er løbende renoveret. Senest er badeværelset renoveret (2018) med brusebad, toilet og vaskemaskine. Der er to soveværelser. I det store soveværelse er der en dobbeltseng, og i det mindre soveværelse en køjeseng med to sovepladser. Der er ikke dør ind til det mindre soveværelse.

Stuen er indrettet med et hyggehjørne, TV med svenske kanaler og en brændeovn, der giver ekstra varme, afslapning og en skøn stemning.
Udenfor er der en dejlig terrasse på 25 m2, og der er også havemøbler og grill.

I må ikke gå glip af en tur til den dejlige storby Gøteborg, der byder på en lang række oplevelser. Eller I kan tage en udflugt langs kysten mod nord, hvor I kan besøge attraktive steder som Marstrand, Lysekil og mange flere.

Afstande

  Butikker: 5000 m
  Restauranter: 5000 m
  Vand: 500 m

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Køjesenge
Radio
CD
Vaskemaskine
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus

Faciliteter - køkken

Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger