Sommerhus mh70258

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

I det populære sommerhusområde Teglgården i Hejlsminde finder I dette gennemrenoverede sommerhus med en fantastisk udsigt til havet både fra huset og grunden.

Sommerhusets hjerte er det store køkken-alrum, hvor der via de meget store vinduespartier nærmest vælter lys ind. De to store skydedøre giver jer adgang til den meget store terrasse, samtidig med at I får en følelse af at inde- og udelivet nærmest hænger sammen.

Huset har to soveværelser i stueplan samt to på hemsen, som der er trappe til fra det rummelige køkken-alrum. Her finder I de to store soverum og et mindre opholdsrum imellem værelserne. I opholdsrummet på hemsen finder i et ovenlysvindue, som kan åbnes, så I nyde den mest fantastiske udsigt til Lillebælt og ud over området.

I annekset er der en dobbeltseng og et selvstændigt toilet og håndvask, hvilket nok vil være populært for både ældre og yngre. Huset er gennemrenoveret i en moderne/eksklusiv stil og har pilleovn samt varmepumpe, som kan sikre jer billig varme og eller virke som aircondition om sommeren.

Udelivet er noget helt særligt. På den store træterrasse finder I et særskilt og meget hyggeligt overdækket loungeområde, hvor I kan hygge til sent om aftenen. Der er bl.a. udemøbler samt en hængesofa. Ved annekset finder I en udebruser, som er tændt om sommeren, så efter dage ved stranden kan I få en afskylning. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 3000 m
  Restauranter: 1500 m
  Vand: 100 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
5 Soveværelser
1 Badeværelser
Radio
TV
Satelit/kabel TV
Vaskemaskine
Tyske kanaler
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, Internet+ (min. 50 Mbit download), tv, kabel-tv
4 Soveværelser: (1DS)+(1S)+(1DS)+(1DS)
1 Anneks: (1DS)
Køkken: El-komfur, køleskab m/frostboks, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Og: Terrasse, overd. terrasse, carport, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, anlagt have 650 m2, eksklusiv møblering, panoramaudsigt over vand, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Carport

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Udsigt

Havudsigt

Lignende boliger

mh7016
mh69954
mh69942
mh70406
mh7063
mh71023