Sommerhus mh70046

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Denne komfortable villa ligger i et vidunderligt roligt sted og et perfekt sted til dagsture. Men først nyd selve villaen. Det er rummeligt og komfortabelt med 3 soveværelser, 3 badeværelser og aircondition. Du har en dejlig terrasse, der er delvis skyggelagt (dejligt med lejlighedsvis varme temperaturer!) Og en dejlig swimmingpool med en solterrasse. Der er selvfølgelig en grill, og ingredienserne til den kan bestilles på en lokal restaurant. Du kan også medbringe den selv, når du vender tilbage fra en af de mange dagsture, der er mulige inden for ca. 1 times kørsel. Tomar, for eksempel, en historisk by, der er et UNESCO-kulturarv af en grund. Især i det hyggelige centrum er der smukke middelalderlige facader fulde af azulejos, og du vil besøge det indhegnede kloster Convento do Cristo. Og glem ikke akvedukten også! Den hyggelige by Coimbra er fuld af historiske bygninger og er hjemsted for mange pladser, dejlige gader og behagelige terrasser. Lissabon og Porto er lidt længere, men er bestemt et besøg værd!
Hvis du er hos en større gruppe, kan du booke den tilstødende 6-personers villa (huskode PT-0005-11).

Afstande

  Strand: 70 km
  Lufthavn: 150 km
  Butikker: 3 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
3 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
0 Etage nr.
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Barneseng
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Stue(Fjernsyn(parabol, Internationale TV-kanaler), spisebord, pejs, sofahjørne, klimaanlæg), åbent køkken(kogeplade(Komfur med fire kogeplader, induktion), elkedel, brødrister, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), soveværelse(dobbeltseng(160 x 200 cm), klimaanlæg), badeværelse(bruser, håndvask, toilet))

På 1. etage: (Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng(180 x 200 cm), bruser, håndvask, toilet, balkon, klimaanlæg), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng(160 x 200 cm), bruser, håndvask, toilet, klimaanlæg))

Bubble bath, garage, vaskemaskine, varme(gennem aircondition), terrasse, have, havemøbler, solstole, swimmingpool(privat, opvarmes, 8 x 4 m.), barneseng, barnestol

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Garage
Havemøbler
Udendørs pool

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej
Turistlicens: 106121/AL

Lignende boliger

mh70045