Sommerhus mh69942

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Dette dejlige, nyrenoverede feriehus ligger i det charmerende Hejlsmindeområde kun ca. 500 meter fra vandet. Huset har vildmarksbad og en skøn, overdækket terrasse samt stue med brændeovn til de kølige dage. Der er gratis internet.

Stuen er lys og velindrettet og har brændeovn og kabel-TV. Køkkenet er nyindrettet, lyst og indbydende, og ligger i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er bl.a. udstyret med opvaskemaskine og mikroovn.

Huset har 3 dejlige soveværelser. To af soveværelserne har dobbeltseng og det tredje soveværelse har køjeseng med 2 sovepladser. Badeværelset er indrettet med brusebad og har både vaskemaskine og tørretumbler.

Udover den dejlige, overdækkede terrasse er der en stor, åben træterrasse med havemøbler, liggestole og grill.

Hejlsminde ligger i et naturskønt område ved Lillebælt nær både skov, strand og seværdigheder f.eks. Kunstmuseet Trapholt, Koldinghus, Koldings gågader med det hyggelige cafémiljø og Kolding Storcenter, der med sine mange butikker under ét tag frister til shopping.

Byen har en hyggelig lystbådehavn, og der er anlagt mange vandre- og cykelruter i naturen. Ikke langt fra Hejlsminde ligger Skamlingsbanken. Området er kendt for sine dejlige badestrande, hvor I kan bade, dyrke vandsport eller måske fiske.
.
Har I lyst til en lidt længere udflugt er købstadsbyen Christiansfeld, der er på UNESCOs verdenskulturarvs liste, et besøg værd. I kan også tage en tur til Danmarks ældste by Ribe, der ligger ca. 1 times kørsel fra huset.

Huset udlejes kun til familieferier.

Afstande

  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 500 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Køjesenge
DVD
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Tørretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Udendørs spa
Parkering

Tilgængelighed

0 Antal husdyr tilladt

Lignende boliger

mh69399
mh68472
mh68420
mh69954
mh7016
mh70258