Sommerhus mh69730

  • Sommerhus
  • 3 Sovepladser
  • 1 Badeværelser

Dette nyrenoverede og velindrettede, lille feriehus ligger i et roligt og naturskønt område på en stor fælles og kuperet grund med have, græsplæner, smuk beplantning og skov. Der er gratis elforbrug.

Holder I ferie i juni måned, kan I beundre de blomstrende rododendroner i flere forskellige farver. Feriehuset ligger perfekt for udflugter i området. Der er flere søer i området, den nærmeste, Ottersjön, ligger kun ca. 700 meter fra feriehuset.

Feriehuset har en åben planløsning med et kombineret opholdsrum/tekøkken med spiseplads. Der er både en sovesofa og en enkeltseng samt et fjernsyn. Der er et lyst og dejligt badeværelse med brusebad, vaskemaskine og håndklædetørrer og et separat toilet. Terrassen er overdækket og er det perfekte sted at nyde både morgenkaffen og de varme sommeraftener. Der er havemøbler og grill. Feriehuset er mest velegnet til 2 voksne og et mindre barn på op til 10 år.

Området omkring Åkullas bøgeskove er skønt, og de mange søer indbyder til spændende og interessante aktiviteter. Öströö Fårefarm, der ligger midt i bøgeskoven har et værkssted, en salgsbod med lammekød og andre delikatesser, og café Fårhagen sælger hjemmebagt kaffebrød.

De elleve søer med bl.a. Ottersjön indgår i et fælles fiskeområde (fiskekort). Flere vandringsstier går gennem den smukke natur i Åkullas bøgeskove. Ästad Vingård ca. 5 km væk indbyder både til afslapning og udfordrende aktiviteter. Her er der også en restaurant.

Velkommen til et rigtig dejligt ferieophold.

Afstande

  Butikker: 5000 m
  Restauranter: 5000 m
  Vand: 700 m

Faciliteter - indendørs

3 Sovepladser
1 Enkeltsenge
1 Badeværelser
1 Sovesofa
Vaskemaskine
  Feriebolig: Sommerhus

Faciliteter - køkken

Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

0 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt

Lignende boliger

mh69729
mh6799
mh33779
mh74874
mh91854
mh94422