Sommerhus mh69611

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Tæt på Lakolks brede sandstrand ligger dette særdeles hyggelige sommerhus med god udsigt over Lakolk sø, hvor der et rigt dyreliv. Huset er beliggende på en lille sidevej, som gør, at der er dejlig fred og ro. Sommerhuset egner sig til 4 personer + et barn op til 3 år. Der er åbent køkken/alrum og opholdsstue med brændeovn hvor man kan hygge sig med en god bog eller et brætspil. Fra køkkenet er der adgang til den hyggelige havestue hvor man kan nyde den fantastiske udsigt i al slags vejr. Der er 2 soverum med henholdsvis en dobbeltseng og 2 enkeltsenge. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt et gæstetoilet. Huset opvarmes af miljørigtig solenergi og har energibesparende luft/luft varmepumpe. Huset har 2 terrasser, som gør, at I har mulighed for at finde læ, solbade og nyde måltiderne i det fri.

I området omkring Lakolk er der mange vandrestier, som tager jer gennem klitområder, lyngarealer og områder præget af fyrretræer. Prøv f.eks. den 3 km lange vandretur i Tvismark Plantage, som også byder på et smukt udsigtspunkt, hvor I på klare dage kan se helt til Esbjerg. Lakolk er et gammelt sommerhusområde på vestsiden af Rømø med en ca. 15 km lang badestrand, som er Skandinaviens bredeste. Det er muligt at køre i bil helt ned til vandkanten. Ikke langt fra huset finder I Lakolk by, hvor I kan gøre jeres indkøb i Lakolk Butikscenter og opleve Rømø Mini Museum, der fortæller om tidevandets indflydelse på Rømøs natur. Byen byder også på flere spisesteder, et ridecenter og et lysstøberi, hvor I kan støbe jeres egne lys.

Rømø er Vadehavets største ø og er beliggende midt i Nationalpark Vadehavet. I 2014 blev Rømø optaget på UNESCO´s Verdensarvsliste som et af verdens mest værdifulde tidevandsområder. Her kan i kan komme på tur med naturvejleder og se sæler, spise pivfriske østers lige fra havbunden og få mere at vide om de mange fugle, der bruger øen som pauseophold på deres lange ture både nord- og sydpå.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 800 m
  Restauranter: 800 m
  Vand: 400 m

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Badeværelser
TV
CD
Internet
Satelit/kabel TV
Børne højstol
Barneseng
Tyske kanaler
Brændeovn
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, gratis trådløst internet, tv, parabol, høj stol
2 Soverum: (1DS)+(2S), barneseng
Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Bad/wc: Wc, håndvask
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, solenergi, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund 850 m2, hyggelig møblering, udsigt over klitter, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh69575
mh65039
mh64994
mh76513
mh77849
mh9478