Sommerhus mh69468

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Ældre bjælkehus beliggende på dejlig naturgrund i skønne omgivelser og tæt på den børnevenlige strand ved Begtrup Vig. Et rustikt og enkelt hus, hvor man skal vægte naturen og beliggenheden frem for comfort og for naturelskere. Delvist overdækket fliseterrasse med sol og læ, havemøbler, liggestole og grill.
De i alt 60 kvm rummer lys og hyggelig stue med brændeovn, TV med danske kanaler (kun gratis kanaler), radio samt spiseplads til 4 personer. Køkken med komfur med keramiske kogeplader og ovn, køle-/fryseskab og opvaskemaskine. To soveværelser med dobbeltseng, i alt 4 sovepladser. Lille men velindrettet badeværelse med bruseniche. Fra stuen er der desuden trappe op til hems med ståhøjde, møbleret med ældre sofagruppe samt dobbeltseng.
Her bor I lige ud til Begtrup Vig og midt i Molslandet med kort afstand til Nationalpark Mols Bjerges enestående natur. Området byder på gode badestrande og et væld af aktivitetsmuligheder, bl.a. skønne vandre- og cykelruter, ridning på islandske heste samt leje af cykler, kajak eller jolle med motor. Gode indkøbsmuligheder i Knebel og Tved, og kun en kortere køretur til Ebeltofts hyggelige toppede brostensgader.

Afstande

  Strand: 350 m
  Golf: 19 m
  Butikker: 1900 m
  Restauranter: 5000 m

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
Radio
TV
Børnehøjstol
Barneseng
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Solsenge
  Grund: Naturgrund

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh69466
mh64801
mh56680
mh76642
mh7903
mh79978