Sommerhus mh69178

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Nyrenoveret og charmerende, ældre sommerhus med små skævheder beliggende på nordsiden af Jegindø med udsigt over Limfjorden og fantastisk natur. Huset fremstår lyst og indbydende med nye møbler, senge, radiatorer og varmepumpe. De 3 soveværelser giver plads til 6 personer fordelt på et stort værelse med dobbeltseng og gode opbevaringsmuligheder, 2 mindre værelser hvoraf det ene er med en 140 x 200 seng og det andet med 2 køjepladser a’ 90 x 200. Stue og køkken findes i forlængelse af hinanden, hvor I kan samles i komfortable sofaer med udsigt til fjorden og haven, samt ved det ældre og hyggelige spisebordssæt. På TVet er der adgang til DRs kanaler. Husets køkken er af ældre dato men funktionelt og pænt. Det er tilladt at medbringe hund i huset, men medbring egen hundekurv, da husdyr skal holdes nede af møblerne. Rygning i huset er ikke tilladt.

Der er anlagt to nye terrasser ved sommerhuset. På sydsiden er der overdækkede spisepladser og plads til at nyde solen. På nordsiden kan i nyde morgensolen med udsigt over fjorden. På grunden er der rørskov med ynglende rørhøg og anden sjælden og vild natur. Limfjorden på den anden side med sti direkte fra huset og ned til fjorden, hvor du blandt andet kan fiske, gå på undervandsjagt, høste østers eller dyrke vandaktiviteter såsom SUP.

Huset udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 2200 m
  Restauranter: 1400 m
  Vand: 110 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
1 Badeværelser
TV
CD
Internet
Brændeovn
Stereoanlæg
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, tv
3 Soveværelser: (1DS)+(2K)+(1DS)
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, emhætte, kaffemaskine
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund 1500 m2, hyggelig møblering, udsigt over vand, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Kaffemaskine
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Udsigt

Havudsigt

Lignende boliger

mh68210
mh61228
mh60798
mh70444
mh72044
mh7485