Sommerhus mh69171

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

I 1.række, 5m fra stranden/kysten og med panoramaudsigt over Binderup Bugt ligger dette 107m2 store sommerhus med den skønneste udsigt til hav, sandstrand og natur.    Sommerhuset er indrettet i lyse farver overalt. Der er tre gode soveværelser med dobbeltsenge og godt med skabsplads. Køkkenet er stort og  med alt i hårde hvidevarer. Fra hele huset er der udsigt over vandet. Et hus man rigtigt kan slappe af i enten i stuen, hvor man har panoramaudsigt over Binderup Bugt eller i sauna eller spabadet efter en lang gåtur ved stranden eller i skoven. Den lange strandpromenade gør stedet ekstra attraktivt. I området er der rig mulighed for at cykle både på strandvejen eller i skoven. Der er cykelsti til Kolding. Har man lyst til at fiske kan man gøre det i Lillebælt - lige foran huset eller køre til en af de nærliggende fiskesøer. Havet ud for huset er meget velegnet også til Kitesurfing eller surfing. Har man sin egen båd med, kan den sættes i vandet ud for huset.

Der er flere terrasser, en overdækket direkte mod vandet, samt en morgen- og en aftenterrasse.  Sommerhuset ligger tæt på alt - hvad enten det er købmand, swimmingpool, minigolf, restaurant, skov eller anden natur. Grunden og terrasser giver rig mulighed for at ligge ugenert og tage solbad, hvis man da ikke vælger at ligge direkte på standen med vandet i baggrunden. Stranden er børnevenlig og en sandstrand, hvor generationerne mødes i leg.

Sommerhuset har en varmepumpe, der gør det billigt at varme op. Derudover er der brændeovn, som kan gøre aftenerne ekstra hyggelige, såvel som det giver en god varme en efterårs - eller vinter aften.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 3500 m
  Restauranter: 2000 m
  Vand: 5 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
3 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
TV
CD
Internet
Satelit/kabel TV
Vaskemaskine
Jacuzzi
Sauna
Tøretumbler
Tyske kanaler
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Stereoanlæg med cd, gratis trådløst internet, tv, parabol
3 Soverum: (1DS)+(1DS)+(1DS)
Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme, sauna
Og: Terrasse, overd. terrasse, carport, whirlpool, el-varme, luft/luft varmepumpe, anlagt have 980 m2, moderne møblering, panoramaudsigt over vand, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Carport

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Udsigt

Havudsigt

Lignende boliger

mh67106
mh67103
mh64370
mh69523
mh69573
mh70102