Hytte mh69078

  • Hytte
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 5 Badeværelser

Nybygget, luksuriøs Villa 55 ligger i Vela Traba i det centrale Istrien, nær Pazin. En stilfuld og elegant udvendig og indvendig, vil helt sikkert glæde alle gæster med sit urbane look og interessante konstruktion. Villa 55 er omgivet af grønt og tilbyder en smuk udsigt over den omkringliggende natur. Villaen er luksuriøst indrettet, og med 433 m2 plads har 4 komfortable soveværelser, hver med en dobbeltseng og adgang til eget privat badeværelse. Gæsterne har også to separate badeværelser, der giver dem den absolutte komfort. I stueetagen af huset er et rummeligt køkken udstyret med alt hvad gæster kunne have brug for under deres ophold, herunder to køleskabe og to ovne. En anden lille køkken enhed, der helt sikkert vil appellere til vinelskere er placeret i kroen. Alle gæster kan komfortabelt spise i spisestuen, mens de i den rummelige stue kan slappe af når som helst på dagen. I en fuldt indhegnet gård med en overflade på 3400 m2 er der en smuk opvarmet infinity-swimmingpool (55 m2) og en børnepool (16 m2) til de yngste gæster. Du kan slappe af på liggestolene ved poolen eller i wellness-området med sauna og jacuzzi. Gæsterne på villaen har også udendørs træningsmaskiner til rådighed, et udendørs spisebord, et smukt mødelokale til afslapning i fuldstændig privatliv og grillplads. Villaen har også 4 private parkeringspladser og en oplader til elbiler.

Afstande

  Strand: 23 km
  Lufthavn: 50 km
  Butikker: 4 km
  Restauranter: 3 km
  Vand: 16 km

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
4 Soveværelser
5 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
2 Sovesofa
2 Lille dobbeltseng
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Indendørs spa
Sauna
Bruser
Børnehøjstol
Trådløst
  Feriebolig: Hytte
Stueetage: (Stue, Stue, Køkken, soveværelse(enkeltsovesofa, halvandenmandsseng), soveværelse(enkeltsovesofa, halvandenmandsseng), soveværelse(king size-seng, tremmeseng), soveværelse(køjeseng), badeværelse, badeværelse, badeværelse, badeværelse, badeværelse, toilet)

Fjernsyn, pejs, kakkelovn, sofahjørne, elkedel, brødrister, brændekomfur, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab, fryser, tremmeseng, Bubble bath, hottub, bruser, sauna, vaskemaskine, balkon, klimaanlæg, terrasse, have, grill, swimmingpool, barnestol, strygebræt, strygejern, føntørrer

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn
Brændekomfur

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Grill
Udendørs pool

Tilgængelighed

  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger