Sommerhus mh69059

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 1 Badeværelser

Velkommen til dette hyggelige feriehus i smukke omgivelser - kun 100 meter fra søen Fryken og 5 km nord for Sunne. Her har I søudsigt fra forsiden af feriehuset og fra den store terrasse. Her er også internet.

Huset fremstår lyst og venligt med stort lysindfald og fine fyrretræsgulve. I stuen er der TV med svenske kanaler samt en brændeovn, der kan give både behagelig atmosfære, skøn duft og ekstra varme. Om sommeren er der plads til helt op til 8 personer, fordi I også kan bruge det tilstødende anneks, hvor der er to senge.

OBS: Resten af året er der maksimalt plads til 6 gæster.

I køkkenområdet er der en alkove med en køjeseng til 2 personer. Der er en dobbeltseng i stuen samt en 120 cm-seng og en sovesofa til 2 personer i kælderen (med indgang udefra).

Området byder på vidunderlige naturoplevelser med vandrestier lige ved siden af huset. Der er kun ca. 15 km til skisportsstedet Ski Sunne! Der er også kun 7 km til Selma Lagerlöfs gård Mårbacka.

Fiskemulighederne i søen er gode, og I kan købe fiskekort i Sunne. I bor ved siden af Hotell Frykensand (ca. 50 meter), hvor I f.eks. kan leje kanoer, gå i saune eller spise middag, hvis I ikke lige har lyst til selv at lave mad. I kan også forkæle jer selv og nyde deres morgenbuffet.

Afstande

  Butikker: 5000 m
  Restauranter: 50 m
  Vand: 100 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
1 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
2 Køjesenge
1 Sovesofa
Radio
CD
Internet
Vaskemaskine
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus

Faciliteter - køkken

Kaffemaskine
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Overdækket terrasse
Parkering

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger