Sommerhus mh68912

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Velkommen til noget helt særligt. Her kommer I til at bo i Gøteborgs første husbåd (La Mare One) på Ringön i det centrale Gøteborg - 15 minutters gang, alternativt en kort tur med sporvogn eller bil, fra centrum af Gøteborg. Gratis Internet. Her er elforbruget inkluderet i lejeprisen.

Lækker og moderne feriebolig i en husbåd.

Her er der rigtig god plads til op til 6 personer. Husbåden har to soveværelser begge med dobbeltsenge og desuden en sovesofa med plads til 2 personer i stuen/alrummet. Husbåden er en perfekt feriebolig året rundt. Her er både elvarme og varmepumpe, som giver et behageligt og frisk indeklima. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen og er veludstyret med komfur og ovn, stort køle-/fryseskab, mikroovn og opvaskemaskine.

Badeværelset har toilet, brusebad og gulvvarme.

Båden er virkelig godt indrettet, og bådens samlede størrelse er en bredde på 5 meter, en længde på 12 meter og en højde på 3,40 meter. Båden har flere terrasser; en terrasse foran på 13 m2, en bagterrasse på 6 m2, samt en stor dejlig tagterrasse, hvortil der er en trappe op fra bagterrassen.

På land er der yderligere bekvemmeligheder. I kan for eksempel leje den brændeopfyrede sauna for SEK 500 (3 timer) og anvende det tilstødende vaskeri med vaskemaskiner og tørretumblere (afgift). I land er der også et ekstra toilet, hvis der skulle opstå kø på båden. I tilknytning til bådens anløbsplads er der en parkeringsplads, som I kan benytte for SEK 100/pr. døgn. Her kan I parkere bilen på en sikker plads, og herfra kan I gå eller tage sporvognen ind til Gøteborg og alt det, som byen tilbyder.

Ekstra services (bestilles og betales i huset)
P-plads: 100 SEK / dag

Afstande

  Butikker: 1400 m
  Restauranter: 100 m
  Vand: 1 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Sovesofa
Radio
Internet
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Badeværelser
  Gulvvarme: Delvis

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Overdækket terrasse

Tilgængelighed

0 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt

Udsigt

Havudsigt

Lignende boliger

mh70644
mh75668
mh75669