Sommerhus mh68662

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Dette dejlige feriehus har masser at byde på uanset årstiden. Her kan I slappe af i den skønne natur om foråret og om sommeren, plukke bær og svampe om efteråret eller stå på ski på nærliggende Isaberg om vinteren. OBS: El og slutrengøring er inkluderet i prisen.

Der er mange muligheder, når man opholder sig i dette veludstyrede feriehus. Nyd stilheden efter dagens aktiviteter på Isaberg Mountain Resort, i High Chaparral eller i Ullared. Oplev Isaberg susende ned af den nye kælkebane, der indvies i juli 2019, ved mountainbike-kørsel eller på en af vandrestierne. Besøg High Chaparral eller hvorfor ikke tage på shoppingtur til Gekås i Ullared.

I bor kun 7 km nord for Isaberg i et stille og roligt og let tilgængeligt feriehusområde, ikke langt fra vej 26. De seks sovepladser består af 2 enkeltsenge i det ene soveværelse og en køjeseng i de to andre soveværelser.

Huset har et åbent køkken med køle- og fryseskab, komfur, mikroovn og opvaskemaskine. Der er 2 brændeovne. Her kan I tænde op for hyggens skyld, eller hvis I ønsker ekstra varme om vinteren. Der er TV med Kanal Digitals kanaler – og også både danske og tyske tv-kanaler.

Badeværelset har brusebad, wc og vaskemaskine.

Næsten hele vejen rundt om huset er der en terrasse, der sikrer, at man fra morgen til aften kan finde en plads i solen. Der er også havemøbler og grill til rådighed.
Ønsker I at tage til en skøn smålandsk sø, er der kun 900 meter til en nærliggende badesø med badebro.


Afstande

  Butikker: 8000 m
  Restauranter: 7000 m
  Vand: 900 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Badeværelser
4 Køjesenge
DVD
Radio
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger