Sommerhus mh68374

4
(1 reviews)
  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Ude i naturen ligger dette hyggelige, oprindelige feriehus. Her kan I tage hunden med og gå lange ture langs stranden - eller I kan slappe af på terrassen og nyde freden, roen og fjordudsigten.

Huset er velindrettet, og har et køkken i åben forbindelse med stuen. Der er store vinduer med en flot udsigt over et åbent areal. Huset har parabol med danske og tyske kanaler. Fra stuen er der også udgang til den overdækkede terrasse med havemøbler, liggestole og grill.

Der er to soveværelser. Det ene soveværelse er indrettet med en dobbeltseng, det andet soveværelse har to enkeltsenge. Tæt på huset ligger et anneks, uden opvarmning, med yderligere to sovepladser (enkeltsenge).

Til børnene er der en sandkasse og masser af muligheder for at boltre sig i naturen.

Huset ligger ved den lille landsby Louns, og området byder både på skov, bakker, søer, fugleområder og dejlige badestrande. I Hvalpsund et par kilomenter fra huset, kan I købe dagligvarer. Her er der en lille lystbådehavn og et færgeleje, hvorfra der er en færge til Sundsøre på Salling. Ca. 13 km væk ligger Farsø, hvor I kan finde flere forretninger.

Der er rigtig gode muligheder for en aktiv ferie for folk i alle aldre. I kan fiske, observere fugle, bade, surfe, vandre eller cykle i den varierede natur. Vil I spille golf, kan I køre til Himmerland Golf & Country Club, der er Nordeuropas største golfresort. Her er der noget for ethvert ”handicap”. Er I ikke til golf, er det også muligt at købe et dagskort til Nordic Spa Himmerland.

Afstande

  Butikker: 2200 m
  Restauranter: 2200 m
  Vand: 800 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
Radio
TV
CD
Satellit/Kabel TV
Tyske kanaler
  Feriebolig: Sommerhus

Faciliteter - køkken

Kaffemaskine
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Mini ovn

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Overdækket terrasse
Sandkasse
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Udsigt

Fjordudsigt

Lignende boliger

mh68375
mh95074
mh9635