Villa mh68201

  • Villa
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Bohemia Beach House (Verde Blu Resort) har en førsteklasses beliggenhed på den nordøstlige kyst af Korfu, i den mest eksklusive del af øen. Denne villa med 2 soveværelser har en rummelig, fælles udendørs swimmingpool, en stor balkon og panoramaudsigt over havet og er ideel til en solferie med familien.

Villaen ligger i Barbati, 150 m fra en lang og bred stenstrand. Der er gåafstand til et supermarked, gode restauranter og forskellige strandtjenester (bådudlejning, parasail, jetski, stand-up paddleboarding osv.), alt sammen med det imponerende Pantrokrator-bjerg i baggrunden. Den populære ferieby Barbati har grønne omgivelser og er et fremragende udgangspunkt for udflugter til Kerkyra (20 min.) eller en af de mange landsbyer langs den smukke kystlinje, såsom Ipsos, Nissaki og Agni.

Du har direkte adgang til stranden og parkeringsplads til din rådighed. Huset i 2 etager har en rummelig balkon med havudsigt og en terrasse, hvor du kan slappe af. Gæsterne har adgang til WiFi, og airconditionen er fjernbetjent. Gæsterne kan benytte strandudstyret.

Rygning og tilstedeværelse af kæledyr er forbudt.

Lufthavnen ligger 20 km derfra.

Afstande

  Strand: 0.15 km
  Lufthavn: 20 km
  Butikker: 0.05 km
  Restauranter: 1 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
2 Badeværelser
0 Etage nr.
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Trådløst
  Feriebolig: Villa
Stueetage: (Soveværelse med badeværelse(king size-seng, bruser, håndvask, toilet, patio, klimaanlæg), Soveværelse med badeværelse(2x enkeltseng, Fjernsyn(parabol), bruser, håndvask, toilet, patio, klimaanlæg), vaskerum (vaskemaskine, strygebræt, strygejern))

På 1. etage: (Stue(Fjernsyn(fladskærm), spisebord(4 personer), klimaanlæg), Køkken(elkedel, brødrister, komfur, kaffemaskine, ovn, køle-fryseskab), balkon, havemøbler(6 personer))

havedøre, patio, havemøbler, parkering, swimmingpool(deles med andre gæster, inkl. separat børne swimmingpool (maks. dybde 50 cm), 10 x 9 m.)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej
Turistlicens: 00000090467

Lignende boliger

mh89068
mh89069
mh94337