Sommerhus mh67750

  • Sommerhus
  • 16 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 5 Badeværelser

Du finder dette rummelige og smukt indrettede feriehus i centrum af det hyggelige, og fordi det har de højeste vandfald i Europa, meget berømt Krimml. Stuen på huset ligger på 1. sal og er meget generøst indrettet med et øje for detaljer Det hyggelige opholdsstue har en hyggelig pejs, hvor du kan hygge dig med en dejlig ild, når vejret udenfor er koldt. Spisepladsen er stor nok til at spise med 14 til 16 personer. Desuden er et moderne køkken på din bortskaffelse. Spredt over 4 etager har du i alt 6 smagfuldt indrettede værelser og 5 badeværelser af høj kvalitet. Du har dit eget private wellness-område med finsk sauna. Efter en anstrengende dag kan du slappe af her. på bagsiden af ​​huset er et vidunderligt sted at nyde den smukke udsigt og de omkringliggende bjerge. I den tilstødende have, hvor børnene kan lege om sommeren, er der også en carport hvor 2 biler kan gemmes. Du har 4 parkeringspladser i alt. Om vinteren kan du komme på skibussen kun 250 meter fra huset, der tager dig til det enorme skiområde i Zillertal Arena i cirka 15 minutter. Hvis du ønsker at benytte flere skiområder, er Wildkogel skiområdet på Neukirchen også et besøg værd. Den største attraktion om sommeren er de kæmpe vandfald af Krimml, som selv er de højeste i hele Europa. Du kan ikke gå glip af en chance for at besøge dem. Derudover er der masser af vandreture og mountainbike muligheder og forskellige aktiviteter er organiseret.

Afstande

  Butikker: 0.25 km
  Restauranter: 0.05 km
  Tog: 2.4 km

Faciliteter - indendørs

16 Sovepladser
6 Soveværelser
6 Dobbeltsenge
5 Badeværelser
2 Køjesenge
0 Etage nr.
TV
Internet
Vaskemaskine
Sauna
Bruser
Børnehøjstol
Barneseng
Tørretumbler
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet))

På 1. etage: (Stue(Fjernsyn, balkon), åbent køkken(komfur(Komfur med tre kogeplader), kaffemaskine, ovn, grill, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, Fjernsyn, bruser, håndvask), toilet, terrasse, havemøbler, Solcreme)

På 2. etage: (soveværelse(dobbeltseng, Fjernsyn), soveværelse(dobbeltseng, køjeseng, Fjernsyn, balkon), soveværelse(dobbeltseng, køjeseng, Fjernsyn, balkon), badeværelse(bruser, 2x håndvask, toilet), badeværelse(bruser, 2x håndvask, toilet), opholdsrum)

Kælderetage: (Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, Fjernsyn, bruser, håndvask, toilet), sanitært rum(tørretumbler, vaskemaskine, strygebræt, strygejern), loungerum(bruser, sauna, liggestole), skiopbevaring(skistøvlevarmere))

carport, sauna, have, grill, parkering, barneseng, barneseng, barnestol, barnestol

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Grill
Havemøbler
Carport
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Skiferie i skihytte

  Ski lifte: 11.7 km

Lignende boliger

mh67751
mh68405
mh68406