Hytte mh67693

  • Hytte
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 4 Badeværelser

Moderne indrettet og fuldt klimatiseret Villa Dolcea med fire soveværelser ligger i et lille idyllisk sted Kaštel, 8 km fra havet. I stueetagen er der en stue, to soveværelser med dobbeltsenge og et fuldt udstyret køkken og spisestue. På første sal er der to soveværelser og en solterrasse. Yderligere køkken og underholdning rum er placeret i kælderen, hvor du kan gå til sjovt at spille dart, billard eller bordfodbold. Hvert værelse har tv og eget badeværelse. Denne smukt indrettede villa er det perfekte valg for dem, der ønsker at tilbringe ferien i fred og ro, men også tæt på havet og de berømte turistområder som Umag og Novigrad. Den populære by Umag ligger kun 8 km væk fra villaen og byder på masser af aktiviteter for gæsterne at gøre i deres fritid. Der er masser af restauranter, caféer og andre turistfaciliteter i Umag og dets omgivelser. Byen Umag er kendt som byen smukke strande samt en række ATP-ture. Det berømte Aquapark Istralandia ligger også i nærheden af Umag. Stedet er ideelt for familier, der ønsker at nyde solen og vandattraktioner.

Afstande

  Strand: 8 km
  Lufthavn: 70 km
  Butikker: 0.5 km
  Restauranter: 0.5 km
  Vand: 8 km

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
4 Soveværelser
3 Dobbeltsenge
4 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Trådløst internet
Billiardbord
  Feriebolig: Hytte
Stueetage: (Stue(dobbelt-foldeseng), Køkken, Køkken, soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse, badeværelse, badeværelse, badeværelse)

Fjernsyn, kakkelovn, sofahjørne, elkedel, brødrister, kaffemaskine, espressomaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab, fryser, tremmeseng, bruser, vaskemaskine, balkon, varme, klimaanlæg, have, grill, swimmingpool(privat), biljard, barnestol, strygebræt, strygejern, føntørrer

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Balkon
Grill
Udendørs pool

Tilgængelighed

  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh145137
ihhr2100.110.1