Sommerhus mh66900

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

I landlige omgivelser med udsigt over skov, eng og mark finder du denne 3-værelses lejlighed. Det består af en stue med opholdsområde, spisebord og TV, fuldt udstyret køkken, et badeværelse med brus / toilet, et børneværelse med køjesenge og et soveværelse med dobbeltseng og separat toilet med håndvask. Et fællesrum inviterer dig til at spille bordtennis / bordfodbold. Et lille feriebibliotek og brætspil, som du kan bruge her.Hestegården ligger mellem hansestaden Rostock og Wismar. Meget smukke sandstrande og naturlige strande findes i Rerik, Kühlungsborn og Heiligendamm. På cykel når du det nærliggende Neubukow, der er restauranter, supermarkeder, banker, bowling og meget mere. Udlejer tilbyder brød / dagblade Fritid: Münster og sommer kælkebakke i Bad Doberan - Zoo i Rostock. Golf, vandsport, sejlsport, kiting, cykling, fiskeri i regionen. På gården lever heste, hunde og katte. Wi-Fi er tilgængeligt, men forbindelsen er meget dårlig i huset. I det ydre område lidt bedre!

Afstande

  Strand: 18 km
  Lufthavn: 35 km
  Restauranter: 6 km
  Tog: 2 km
  Bus: 1 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
1 Soveværelser
1 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
Radio
TV
Opvarmet
Bruser
Bordtennis
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Stue(Fjernsyn, sofahjørne, radio), Køkken(kogeplade(Komfur med fire kogeplader, glaskeramisk), elkedel, brødrister, kaffemaskine, ovn(mini), opvaskemaskine , køleskab), soveværelse(king size-seng, håndvask, toilet), Børneværelse(køjeseng), badeværelse(bruser, toilet, føntørrer), Repos)

opholdsrum(rejseseng, bordtennisbord, bordfodbold, dart, hyggespil), hesteopstaldning, varme, have, cykelopbevaring, havemøbler, grill, parkering

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh66901