Sommerhus mh66338

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Denne luksuriøse villa ligger på den polske kyst, nær byen Ustka. Villaen med sin klassiske arkitektur karakteristisk for denne region, med tag overdækket med halm, ligger på en indhegnet grund på 2000m2. Indretningen af huset er udstyret med smukke, moderne møbler. I stueetagen er der et fuldt udstyret køkken med spisestue, vinterhave med projektor og sauna med badeværelse. På første sal er der fire soveværelser med et badeværelse og en rummelig korridor med en 2-pers. Sofa. Efter en lang dag kan du slappe af på den store overdækkede terrasse eller ved pejsen - havemøbler er lavet af naturligt banantræ. Gynger, sandkasse, trampolin, dias, swimmingpool, legehus er til rådighed for børn. Desuden har anlægget også en projektor - ideel til filmvisning. For at gøre et behageligt ophold i villaen er der et badekar med varmt vand i haven, en 24m2 swimmingpool og en 6-personers sauna: tør og våd med aromaterapi. Huset er omgivet af smukke skove, og der er mange cykelstier i nærheden. Havstranden ligger ca. 1,5 km fra huset. Vi er cirka 3 km fra kystbyen Ustka, og omkring 30 km fra Słowiński National Park. Vi vil gerne invitere dig til at tilbringe din ferie i denne villa, hvor du kan slappe af og slappe af.

Afstande

  Strand: 1.5 km
  Restauranter: 2.5 km
  Tog: 3 km

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
4 Soveværelser
5 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
1 Sovesofa
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Sauna
Bruser
Badekar
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (spisestue, køkken-alrum(pejs, brødrister, emhætte, espressomaskine, ovn, køleskab, vaskemaskine), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, bidet), badeværelse(bruser, sauna, håndvask, toilet), vaskerum (vaskemaskine), havestue/veranda)

På 1. etage: (entre(dobbeltsovesofa), sofastue, soveværelse(dobbeltseng(200 x 200 cm)), soveværelse(enkeltseng(90 x 200 cm), enkeltseng(90 x 200 cm)), soveværelse(enkeltseng(90 x 200 cm), køjeseng), soveværelse(enkeltseng(90 x 200 cm), enkeltseng(90 x 200 cm)), badeværelse(badekar, bruser, håndvask, håndvask, toilet, bidet))

hottub, lærred, projektor, terrasse(overdækket), havemøbler(8 personer), parkering, trampolin, swimmingpool(privat, udendørs, 5 x 3 m.), sandkasse, rutsjebane, Volleyballbane, Pladegrill, Gyngestativ

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Udendørs pool
Sandkasse
Parkering

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh88117
mh95195