Bungalow mh65872

  • Bungalow
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Denne fritliggende bungalow ligger i den sydlige del af den smukke Harz på en stor grund, hvor der i alt er tre af samme type hus. Placeringen noget uden for det historiske centrum af Neustadts statsautoriserede "klimatiske kursted" byder på ro og afslapning. Det hyggelige hus lige ved kanten af skoven har en brændeovn, der skaber en hjemlig atmosfære. Nyd den brede udsigt over de smukke omgivelser på den private terrasse med havemøbler. Behandlingsstier samt velmærkede cykel- og vandrestier i forskellige vanskeligheder bygger grundlaget for afslappende udflugtsmål. En særlig oplevelse for hele familien er en tur på Harzer smalsporet jernbanen til Brocken eller til Wernigerode. Men det omkringliggende område har også noget at tilbyde: Kyffhäuser monument, Bodetal med Hexentanzplatz, Neustadt reservoir, Hohenstein slot ruiner, vestlige by "Pullman-City", Barbarossa Cave.

Afstande

  Lufthavn: 130 km
  Butikker: 0.5 km
  Restauranter: 0.5 km
  Tog: 8 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
DVD
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Bungalow
Stueetage: (Indgang , gang, åbent køkken(brødrister, komfur(Komfur med to kogeplader, elektrisk), kaffemaskine, mikrobølgeovn, køleskab(+ fryser)), stue / spisestue(Fjernsyn(kabel), spisebord, kakkelovn(træ), DVD-afspiller, radio, stereoanlæg), soveværelse(dobbelthøjseng), soveværelse med gennemgang(2x enkeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet))

tremmeseng, vaskemaskine(deles med andre gæster), varme(elektrisk, træ), terrasse(privat, 20 m2), have(deles med andre gæster, delvist indhegnet, 500 m2), cykelopbevaring, havemøbler, grill(trækul), parkering, liggestole, Parasol, Puslepude, sandkasse, cykler til rådighed, barnestol

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Mikroovn
Fryser
Køleskab

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Sandkasse
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Skiferie i skihytte

  Langrend: 10 km
  Ski lifte: 10 km

Lignende boliger