Villa mh65723

  • Villa
  • 12 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 7 Badeværelser

Prestigefyldte og luksuriøse villa bygget i 30'erne og fuldstændig restaureret i 2016. Eksisterende strukturer og materialer som gulve og lofter, pejs og trappe blev restaureret og renoveret med omhu for at opretholde charmen i italiensk stil. Villaen ligger næsten 1000 meter over havniveau i en solrig sydvendt position med en fantastisk udsigt over det fortryllende landskab ved Maggiore-søen. Omgivet af mere end 22.000 m2 ejendom og udstyret med en panoramisk swimmingpool. Villaen er udlagt på flere etager med 3 balkoner og en 12 m2 vinduer med bord, små stole og panoramaudsigt over søen og bjergene. De fleste værelser vender ud mod søen. For sikkerheden og komforten hos gæsterne er villaen udstyret med røgdetektorer og ildslukkere i hver etage. Din beskyttelse er garanteret med hegn, elektronisk port, sikkerhedskameraer og alarmer. Parkering inde i ejendommen. Jeg er tilgængelig på forespørgsel (bedes du anmode om på tidspunktet for booking); Følgende er ikke inkluderet i prisen: Yderligere rengøringsservice, privat kok, mad levering, drikkekurv og velkomstdrink. Særlige arrangementer kan arrangeres efter anmodning.

Afstande

  Lufthavn: 77 km
  Restauranter: 1 km
  Vand: 1.6 km
  Tog: 13 km

Faciliteter - indendørs

12 Sovepladser
6 Soveværelser
6 Enkeltsenge
3 Dobbeltsenge
7 Badeværelser
0 Etage nr.
Radio
TV
CD
Internet
Bruser
Badekar
Fitnessrum
Trådløst
  Feriebolig: Villa
Stueetage: (Stue(40 m2)(Fjernsyn, radio, CD-afspiller), spisestue(30 m2), Køkken(cooker, brødrister, kaffemaskine, espressomaskine, combi-mikroovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab, fryser, Saftpresser), toilet(toilet), 2x terrasse(30 m2, 63 m2))

På 1. etage: (soveværelse(2x enkeltseng), soveværelse(2x enkeltseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser), badeværelse(bruser), badeværelse(badekar))

På 2. etage: (soveværelse(2x enkeltseng), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser), badeværelse(badekar))

Kælderetage: (badeværelse(toilet), badeværelse(bruser), fitnessrum, sauna, Bubble bath)

have(privat), havemøbler, swimmingpool(privat, 10 x 4 m., opened from 1/2 Apr upto and including 1/2 Oct)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Udendørs pool

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej
Turistlicens: 10305500001

Lignende boliger

mh65724