Sommerhus mh65574

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Klassisk og hyggeligt, traditionelt Smålands hus med god plads og en beliggenhed, der gør huset til det perfekte udgangspunkt for oplevelser i og omkring Misterhults skærgård, Astrid Lindgrens verden, Oskarshamn, Västervik og den skønneste natur i de store skove. Her er elforbruget inkluderet i lejeprisen.

Feriehuset er meget velholdt, og der er rigtig god plads til den lidt større familie. Stueetagen har et stort køkken, en traditionel og hyggelig dagligstue med flere siddepladser, et mindre TV-rum med sofa, TV og skrivebord samt et soveværelse med 2 enkeltsenge. Dette soveværelse ligger i direkte forbindelse med dagligstuen adskilt med et let gardin.
Til huset hører en robåd som findes ved sø i Västra Ramnebo.

På første sal er der yderligere 2 gode soveværelser med to enkeltsenge i hver, samt en stor rummelig hall med yderligere et par skriveborde og udgang til balkonen. På balkonen kan man sidde rigtig godt og nyde udsigten over området, mens man hygger sig med en kop kaffe, en god bog eller et glas vin. Heroppe ligger også et badeværelse med toilet og brusebad.

Udenfor er der en meget stor have med masser af plads til leg, spil, grillning eller bare til at ligge på ryggen under et træ og slappe af. På grunden findes yderligere en bygning med et rum, hvor I kan leje 2 ekstra senge direkte hos husejeren for SEK 2000.

Området Stora Basthult ligger rigtig godt placeret i forhold til udflugter. Ca. 5 km østpå kommer I til Misterhults skærgård, hvor I kan fiske fx i Kärssvik eller ude på Kråkelund. I kan frit fiske i havet med egne fiskeredskaber, og der er gode chancer for at fange aborrer og gedder. Fra starten af maj måned til midten af juni kan man også fiske efter sild fra land eller fra en båd. Ønsker I at bade i havvand er der rig mulighed i Figeholm eller i Laxemar, og i søen Götemaren er der en meget fin og populær kommunal badeplads. De nærmeste lidt større byer er Oskarsham i syd (ca. 20 minutter i bil), Västervik (40 min) og Astrid Lindgrens verden i Vimmerby (50 min).

Velkommen til et virkelig dejligt hus med mange oplevelsesmuligheder.

Afstande

  Butikker: 9000 m
  Restauranter: 9000 m
  Vand: 5000 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
6 Enkeltsenge
1 Badeværelser
Radio
Tyske kanaler
  Feriebolig: Sommerhus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger