Hytte mh62377

  • Hytte
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Villa Isabella er en fortryllende villa med smuk stenarkitektur, der passer perfekt til det omkringliggende istriske landskab. Den traditionelle stil, der anvendes til konstruktion, giver den en meget speciel atmosfære, en blanding af tradition, komfort og luksus. Villa Isabella ligger i landsbyen Radici nær Sveti Lovrec, der kan rumme op til 8 personer. Hus Isabella har et fuldt udstyret køkken, spisestue, opholdsstue og en overdækket terrasse med siddepladser, et soveværelse med eget badeværelse. På første sal i villaen er der to værelser med badeværelser. Fra terrassen er der en smuk udsigt over haven og poolområdet. Den store have med middelhavsplanter er der en swimmingpool (32 m2) med solterrasse.

Afstande

  Strand: 15 km
  Lufthavn: 45 km
  Butikker: 2.5 km
  Restauranter: 2.5 km
  Bus: 3.5 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
2 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
0 Etage nr.
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Bruser
Børnehøjstol
Trådløst
  Feriebolig: Hytte
Stueetage: (Stue(dobbelt-foldeseng), Køkken, soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(2x enkeltseng, dobbelt-foldeseng), badeværelse, badeværelse, badeværelse, toilet)

Fjernsyn, pejs, kakkelovn, sofahjørne, elkedel, brødrister, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab, fryser, tremmeseng, badekar eller bruser, bruser, vaskemaskine, balkon, klimaanlæg, terrasse, have, grill, swimmingpool, barnestol, strygebræt, strygejern

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Grill
Udendørs pool

Tilgængelighed

  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh60107
mh80993