Villa mh61932

  • Villa
  • 6 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Smuk, fritliggende villa med flot møbler på den smukke domaine Les Demeures du Luc, nær Saumane-de-Vaucluse. Domaineen har 44 fritliggende villaer, en tennisbane og en vidunderlig stor fælles swimmingpool med separat børnebassin. Villaen har to overdækkede terrasser og en stor terrasse i haven, hvor du kan nyde de sydfranske farver og lugte fra din lounger. Selvfølgelig kan du spille et spil boules (boules bolde er til stede) eller shuffleboard, men hvorfor ikke tænde grillen om eftermiddagen og nyd et langt og dejligt måltid næste dag kan du gå golf på den smukke golf i løbet af Saumane. Eftermiddagen er en god tid til at udforske Provence. Den pittoreske landsby La-Fontaine-de-Vaucluse, hvor du f.eks. finder foråret den smukke Sorgue-flod i en imponerende klippedannelse. landsby L 'isle-sur-la-Sorgue med sine brocante butikker. For en stor by kan du gå til Avignon med sit berømte pavelige palads. Børnene vil nyde trætræningsparken i Saumane-de-Vaucluse og for små vågehjul er der en børns kajak kursus (især for børn mellem 3 og 8 år) i Fontaine-de-Vaucluse. Der er en mobil aircondition i villaen.

Afstande

  Butikker: 2 km
  Restauranter: 4 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
4 Soveværelser
6 Enkeltsenge
2 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
Radio
TV
CD
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Badekar
Trådløst
  Feriebolig: Villa
Stueetage: (Stue(Fjernsyn(Hollandske TV-kanaler, Internationale TV-kanaler), radio, CD-afspiller), Køkken(kaffemaskine(kaffetragt), ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), Soveværelse med badeværelse(2x enkeltseng, bruser), toilet)

På 1. etage: (soveværelse(køjeseng), soveværelse(2x enkeltseng), soveværelse(2x enkeltseng), badeværelse(badekar, bruser), toilet)

pulterkammer(køle-fryseskab), vaskemaskine, varme, terrasse, have, havemøbler, solstole, swimmingpool(deles med andre gæster, 20 x 8 m., opened from May upto and including Sep), tennisbane(deles med andre gæster), hyggespil, insektnet

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Udendørs pool

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh26885
mh26884
mh26883