Sommerhus mh61397

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 4 Badeværelser

Dette rummelige, fritliggende sommerhus med en rummelig have har en dejlig landlig beliggenhed i det smukke Gnesau, ved Alters sydlige del, i den solrige sydlige del af Kärnten. Dette hus har to dejlige stuer med stor balkon, to køkkener, seks soveværelser og fire badeværelser, hvoraf den ene har en sauna. Ideel til flere familier, der rejser sammen eller for en større gruppe. Huset har to grill, så det er ikke noget problem at grille nogle gode madvarer med en stor gruppe. Der er nok parkeringsplads foran døren til flere biler. Omgivelserne i huset er skovklædte og tilbyder mange vandreture muligheder. Mountain vandrere og mountainbikere kan gå til Bad Kleinkirchheim og Turracher Höhe. Her finder du et stort antal forskellige stier. I bil kan du nå forskellige svømningsmuligheder i 15 til 30 minutter: Ossiacher See, Millstättersee og Wörther See (busier) med den koselige udvej Velden og masser af vandsport Byerne Feldkirchen, Klagenfurt og Villach er også bestemt et besøg værd og kan nås hurtigt i bil. Vinter sportsentusiaster kan nå flere nærliggende skisportssteder i bil. Smukke Bad Kleinkirchheim med sine mere end 100 km i pister og forskellige Thermae, men også skiområdet på Turracher Höhe med garanteret sne kan alle findes i umiddelbar nærhed af dette hus. I gåafstand er der en swimmingpool med restaurant, hvor der også kan hentes mad. Der er også en hund udløb inden for gåafstand. Nyd en dejlig ferie i den solrige del af Østrig, Kärnten. Slap af i bjergene og ved de smukke søer i dette område.

Afstande

  Butikker: 8.6 km
  Restauranter: 1 km
  Vand: 20 km

Faciliteter - indendørs

12 Sovepladser
6 Soveværelser
2 Enkeltsenge
6 Dobbeltsenge
4 Badeværelser
0 Etage nr.
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Sauna
Opvarmet
Bruser
Badekar
Børnehøjstol
Tørretumbler
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Stue(Fjernsyn, kakkelovn(træ), sofahjørne, Netflix, radio, radio, balkon), Køkken(kogeplade(Komfur med fire kogeplader, glaskeramisk), elkedel, kaffemaskine, ovn, køleskab), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet), Repos)

På 1. etage: (Stue(Fjernsyn, spisebord, kakkelovn(træ), sofahjørne, balkon), Køkken(kogeplade(Komfur med fire kogeplader, elektrisk), elkedel, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, køleskab), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(2x enkeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet), Repos)

Kælderetage: (soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(tørretumbler, badekar med bruser, håndvask, vaskemaskine), badeværelse(bruser, sauna, håndvask, toilet), Repos, dobbeltseng)

pulterkammer(adgang udefra)(cykelopbevaring), carport, balkon, varme(træ), varme(central), have, havemøbler, solstole, grill(trækul), grill(trækul), parkering, barnestol, barnestol

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Balkon
Grill
Havemøbler
Carport
Parkering

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh19167
ihat9563.1.2
ihat9563.1.1