Villa mh60123

  • Villa
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Splitska er en lille landsby beliggende i en bugt på den nordlige side af øen Brač, mellem små byer Supetar og Postira. Det er et dejligt og fredeligt sted, ideelt hvis man søger stille ferie, men ikke langt væk fra øens vigtigste turistattraktioner. Villaen består af tre etager, og i stueetagen kombineres åbent køkken, spisestue og stue. , hver med klimaanlæg og privat badeværelse er sat på øverste etage. Hele øverste etage er en solterrasse med udsigt over bugten og havet. Villaen er placeret i den øverste del af landsbyen, 10 min gang til centrum og stranden og har nem adgang til vejen for at udforske øen. Hele øen er en fantastisk opdagelse. Det byder på forskellige sportsaktiviteter, lokale kulinariske specialiteter i restauranter i olivenlunde og vinmarker, besøg på Golden Cape-stranden i Bol, den ældste øens bosættelseskirke, Blaca Hermitage, men også afsondret små strande for at nyde at svømme væk fra mængden ...

Afstande

  Restauranter: 0.8 km
  Vand: 0.8 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
3 Soveværelser
3 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
A/C
Radio
TV
CD
Internet
Vaskemaskine
Bruser
Trådløst internet
  Feriebolig: Villa
Stueetage: (Køkken(elkedel, komfur(Komfur med fire kogeplader, elektrisk), emhætte, kaffemaskine, ovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), stue / spisestue(dobbeltsovesofa, Fjernsyn(fladskærm, parabol), spisebord(6 personer), radio, CD-afspiller, bar(spise bar), 2x klimaanlæg))

På 1. etage: (Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng(180 x 200 cm), bruser, toilet, klimaanlæg), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng(180 x 200 cm), bruser, toilet, klimaanlæg), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng(180 x 200 cm), bruser, toilet, klimaanlæg))

På 2. etage: (terrasse(privat, indhegnet, 80 m2))

vaskerum (vaskemaskine, strygebræt, strygejern), patio, grill, parkering, liggestole, swimmingpool(privat, 5 x 3 m., opened from May upto and including 1/2 Oct)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Kogeplade
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger