Sommerhus mh60107

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Dette charmerende feriehus med privat swimmingpool ligger i Radici, Sv.Lovreč Central Istrien. Autentisk restaureret Istrien hus tilbyder dig komplet komfort og traditionel charme, soveværelser og badeværelse, udstyret køkken og stue, aircondition. Omkring poolen er der liggestole, parasol og havemøbler. Amazing overdækket terrasse med lounge sæt og spisebord med grill er det vidunderlige sted at sidde.Sv. Lovreč er nestles i det umiddelbare bagland af Vrsar og Poreč. Det er en af de bedst bevarede middelalderlige befæstede byer i Istrien. Porec ligger på den iskyriske halvøs vestkyst. I byen og dens omgivelser finder du god underholdning, fremragende køkken, strande, sport, historie og kultur. Det er den mest besøgte region i Istrien.

Afstande

  Strand: 17 km
  Lufthavn: 46 km
  Butikker: 3 km
  Restauranter: 3 km
  Vand: 17 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Bruser
Badekar
Trådløst internet
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Stue(dobbeltsovesofa, Fjernsyn(fladskærm, parabol)), spisestue(spisebord, pejs), Køkken(elkedel, komfur(Komfur med fire kogeplader, elektrisk), kaffemaskine(kaffetragt), ovn, mikrobølgeovn, køle-fryseskab), toilet(håndvask))

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(2x enkeltseng), badeværelse(badekar med bruser, håndvask, toilet))

bruser(udendørs), vaskemaskine, balkon, patio, klimaanlæg, baggård(privat, indhegnet), tagterrasse, have, havemøbler, grill, parkering, liggestole, Parasol, swimmingpool(privat), strygebræt, strygejern, loungemøbler

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Balkon
Grill
Terrasse
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh80993