Ferielejlighed mh59903

  • Ferielejlighed
  • 3 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Denne smukke to-værelses lejlighed er beliggende i Schönhof, syd for den hanseatiske by Wismar og. nord for statens hovedstad Schwerin. På ejendommen er der en swimmingpool, som gratis er tilgængelig for gæster. Den komfortable lejlighed ligger på loftet i en villa og kan rumme 2 voksne + 2 børn. Lejligheden har 1 stor stue, 1 dejligt soveværelse, 1 fuldt udstyret køkken og 1 badeværelse med bruser og toilet. På haven er der en smuk udendørs swimmingpool (1,60 m dyb, 4,5 x 5 m). Derudover inviterer hyggelige havemøbler og liggestole til at slappe af og dvæle. Til grill fans er der grill til rådighed. Her kan du virkelig nyde din ferie! For de yngre gæster er der en børneboks med glide. På den store haveplot bor en hund såvel som papegøjer, budgier og kanariefugle i aviarier. Smukke strande findes i Wohlenberger Wiek 29 km (ca. 30 minutter) og Ostseebad Boltenhagen 32 km (ca. 40 minutter). Her kan du lave smukke lange strandvandringer, ligge i solen og slappe af eller svømme. I din udvej er der gode indkøbsmuligheder.

Afstande

  Strand: 15 km
  Lufthavn: 30 km
  Vand: 15 km
  Tog: 10 km

Faciliteter - indendørs

3 Sovepladser
1 Soveværelser
3 Enkeltsenge
1 Badeværelser
Radio
TV
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
  Feriebolig: Ferielejlighed
Loft: (åbent køkken(spisebord(4 personer), komfur(Komfur med fire kogeplader), kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab), Stue/soveværelse(enkeltseng, enkeltfoldeseng, Fjernsyn, sofahjørne, radio), soveværelse(2x enkeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, føntørrer), varme, barnestol)

terrasse, have(deles med ejer, indhegnet), havemøbler, grill, parkering, liggestole, Parasol, swimmingpool(deles med ejer, 5 x 4 m.), legeredskaber, rutsjebane

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

nsdmv452