Villa mh59485

  • Villa
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Hvis du ønsker at tilbringe ferien i fred og ro atmosfære, inviterer vi dig til vores luksuriøse hjem beliggende i Gorce-sortimentet. Fra terrassen er der en fantastisk udsigt over Tatras. Dette luksuriøse hus i den regionale stil har et areal på ca. 110 m2 og er designet til et ophold for maks. 6 personer. Værelserne i huset blev lavet ved at bruge den nyeste teknologi og de bedste materialer, takket være, at de fik en rig eksponering for dagslys. Værelserne er lyse, rummelige og komfortable. På stueetagen er der en stue med adgang til en stor terrasse, hvorfra man kan beundre panoramaet af Tatra-bjergene. Stuen er kombineret med et moderne udstyret køkken og spiseplads, der er også et toilet. Stilfuldt og komfortabelt indrettede værelser ligger på første sal. Hvert værelse har komfortable senge, nyt linned og balkon. På første sal er der også et badeværelse med bruser. I kælderen har vi udarbejdet en luksuriøs afslapningszone for vores gæster. I lyset af muntert lys kan du bruge en jacuzzi, en infrarød sauna, til gæsterne. Dosering er der også et brusebad. Ved siden af huset er der en highlanders hytte med grill, hvor du kan feast. Der er også en parkeringsplads til rådighed. I haven er der et varmt bad tønde - hot tub.

Afstande

  Lufthavn: 90 km
  Vand: 25 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
2 Badeværelser
0 Etage nr.
TV
Internet
Bruser
Trådløst
  Feriebolig: Villa
Stueetage: (åbent køkken(kogeplade, elkedel, espressomaskine, mikrobølgeovn, køle-fryseskab), stue / spisestue(Fjernsyn, spisebord, sofahjørne, balkon eller terrasse), badeværelse(håndvask, toilet))

På 1. etage: (soveværelse(king size-seng, Fjernsyn, balkon), soveværelse(2x enkeltseng, king size-seng, Fjernsyn, balkon), badeværelse(bruser, håndvask, toilet))

havemøbler(6 personer), grill, parkering, swimmingpool(privat, udendørs), havepejs

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Mikroovn

Faciliteter - udendørs

Balkon
Grill
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Skiferie i skihytte

  Løjper: 15 km
  Ski lifte: 0.45 km

Lignende boliger

ihpl3457.200.1