Ferielejlighed mh57739

  • Ferielejlighed
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Landejendomme med egen indgang i stueetagen i et stråtækt sommerhus på en 300 kvm stor havegrund med havedam, meget landligt og roligt. Lejlighederne er beliggende i den lille by Alt Farpen, mellem Østersøøen Poel og Østersøen Rerik.Diese familievenlige 2-værelses landlejlighed ligger i stueetagen og har plads til maks. 4 personer. Lokalerne inkluderer 1 opholdsstue i rustik stil, 1 soveværelse, 1 tekøkken og 1 badeværelse med bruser og toilet.Huset er en hyggelig haveterrasse (ingen egen) og et opholdsområde med grill til alle gæster. En ridestal ligger i nærheden , Det er kun 7 km til den naturlige strand i den idylliske "Salzhaffs", en lille bugt i Østersøen med en naturlig strand mellem Østersøbyen Rerik og Østersøøen Poel, der er populær blandt familier med småbørn, vandsportentusiaster og lystfiskere. Østersøstranden, forskellig gastronomi og feriemængder kan findes på øen Poel eller i den baltiske by Rerik - hver 16 km væk. Besøg det smukke landsbymuseum med mølle.

Afstande

  Strand: 7 km
  Lufthavn: 75 km
  Tog: 5 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
1 Soveværelser
1 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
Radio
TV
Internet
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Barneseng
Trådløst
  Feriebolig: Ferielejlighed
Stueetage: (Stue(Fjernsyn(parabol), sofahjørne, radio), tekøkken(spisebord, elkedel, brødrister, komfur(Komfur med to kogeplader), kaffemaskine, mikrobølgeovn, køleskab), soveværelse(køjeseng, king size-seng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet), varme, barneseng)

tremmeseng, terrasse(deles med andre gæster), have(deles med ejer og andre gæster, indhegnet), havemøbler, grill, parkering, barnestol

Faciliteter - køkken

Mikroovn
Fryser
Køleskab
Tekøkken

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh57740