Ferielejlighed mh57715

  • Ferielejlighed
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Denne komfortabelt indrettede 3-værelses lejlighed nær stranden ligger i det familievenlige Østersøen Rerik, mellem de hanseatiske byer Wismar (34 km) og Rostock (40 km). Til den brede, hvide Østersøstrand er kun 700 m og til "Salzhaff" kun 500 m. På ejendommen er der en todelt hus med to lejligheder og to havehyller. Denne komfortable lejlighed kan rumme 2 - 4 personer, børn over 8 år. Lejligheden er beliggende på 1. sal og har en separat indgang og en dejlig balkon. Lejligheden har 1 hyggelig opholdsstue, 1 køkken med spiseplads og tekøkken, 1 komfortabelt soveværelse, 1 smuk hems (uegnet til seniorer eller børn under 8 år) og 1 badeværelse med bruser og toilet. Den smukke store balkon er tilgængelig fra køkkenet. En græsplæne og hyggelige havemøbler venter på gæsterne. Den naturlige strand i Østersøen "Salzhaff" er ideel til vandsport, fiskeri og vandoplevelse med småbørn. Den smukke bred Østersøstrand med havn, strandpromenade og restauranter i Rerik og Kühlungsborn (13 km) inviterer dig til at svømme, solbade, lege og slentre og gå en tur. De maleriske Hansesteder Wismar og Rostock med deres havne og historiske gamle byer er populære destinationer. I Rerik er der gode indkøbsmuligheder.

Afstande

  Strand: 0.5 km
  Butikker: 0.7 km
  Vand: 0.5 km
  Bus: 0.8 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
1 Enkeltsenge
1 Badeværelser
1 Etage nr.
DVD
Radio
TV
CD
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Barneseng
  Feriebolig: Ferielejlighed
På 1. etage: (Stue(Fjernsyn(fladskærm), spisebord(3 personer), sofahjørne, DVD-afspiller, radio, CD-afspiller, balkon), åbent køkken(spisebord(3 personer), elkedel, brødrister, komfur(Komfur med fire kogeplader, glaskeramisk), kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab(+ fryser), balkon, varme(gulvvarme)), badeværelse(bruser, håndvask, toilet))

På 2. etage(via forholdsvis stejle trapper): (soveværelse(king size-seng), soveværelse(enkeltseng))

sauna(deles med andre gæster, betalt), enkeltfoldeseng, varme(gulvvarme), terrasse(deles med andre gæster), have(deles med andre gæster), havemøbler, grill, parkering, cykler til rådighed(betalt), barneseng, barnestol

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh57709
mh57704
mh57665
mh57721
mh57723
mh57807