Ferielejlighed mh56508

  • Ferielejlighed
  • 3 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Du finder dette sommerhus på en perfekt beliggenhed i den smukke "Gegendtal" lige syd for Verditz og tilbyder storslået udsigt over dalen. Huset består af 4 pænt møblerede lejligheder. Din lejlighed er omkring 54 m2 og ligger på første sal og har et rummeligt soveværelse med dobbeltseng, adgang til den store balkon og en sovesofa til en tredje person. Alternativt kan en tredje person sove på sovesofa i stuen. Det separate fuldt udstyret køkken støder op til stuen, som giver adgang til altanen med storslået udsigt. Der er et badeværelse med bruser og toilet. Dette sommerhus er perfekt til både voksne og børn. Der er et dejligt felt hvor du kan slappe af eller have en dejlig grill om aftenen. Om sommeren belønnes tidlige risere med den fortryllende udsigt over Karawanks-bjergene. Området er perfekt til hyggelige lange vandreture, og de nærliggende bjergsøer er værd et besøg også.Andre sommeraktiviteter omfatter kælkning, ridning og tennis. På regnfulde dage er der masser af museer eller sommerfestivaler at gå til. Afritzer See søen ligger 8 minutter væk, søen Ossiacher See ligger 20 minutter væk og Villach er også 20 minutter væk. Om vinteren er det ikke langt til de nærmeste skilifte. Skisportsstederne Bad Kleinkirchheim, Gerlitzen og det tri-grænsede område er alle i nærheden og tilbyder stor mangfoldighed. Børn vil godt lide Gerlitzen skiområde bedst. Efter en dejlig dag med skisport er der ikke noget bedre sted at slappe af end Bad Kleinkirchheims varme kilder. Kort sagt, gå glip af muligheden for at tilbringe ferien i dette smukke feriehus!

Afstande

  Butikker: 3 km
  Restauranter: 1 km
  Vand: 5 km

Faciliteter - indendørs

3 Sovepladser
1 Soveværelser
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Etage nr.
2 Sovesofa
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Barneseng
Trådløst
Bordtennis
  Feriebolig: Ferielejlighed
På 1. etage: (Køkken(elkedel, komfur(Komfur med fire kogeplader, glaskeramisk), emhætte, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, køle-fryseskab), Stue/soveværelse(enkeltsovesofa, Fjernsyn(parabol), spisebord, radio, balkon), soveværelse(enkeltsovesofa, dobbeltseng, balkon), badeværelse(bruser, håndvask, toilet))

bibliotek, legeværelse, skiopbevaring, fryser(deles med andre gæster), vaskemaskine(betalt), balkon, varme(central), terrasse, have, havemøbler, grill, parkering, sandkasse, bordtennisbord, barneseng, barnestol

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Mikroovn
Fryser
Kogeplade
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Grill
Havemøbler
Sandkasse
Parkering

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Skiferie i skihytte

  Ski lifte: 12 km

Lignende boliger

mh113628
ihat9521.613.2
ihat9521.613.1
mh59860
mh75807
mh78769