Hytte mh55186

  • Hytte
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Beliggende i det charmerende landskab i det centrale Istrien, perfekt familieferie. Villa Sany er renoveret i år til leje. Alle værelser er placeret på første sal i dette smukke feriehus. Villaen består af køkken med alle apparater, stue med sovesofa til 2 personer og tre soveværelser med dobbeltsenge. Hvert værelse har eget badeværelse med bruser. Der er også et separat toilet. Udenfor er en stor (2000 m2) indhegnet have med swimmingpool, havemøbler og overdækket terrasse med bord til op til 8 personer. I en del af den hyggelige dyrkede have er der et sommer køkken med grill og siddegarniture. Villa Sany er fuldt klimatiseret og tilbyder parkering til 3 biler. Hvis du planlægger en afslappende ferie i luksus, er dette stedet at tage.

Afstande

  Strand: 30 km
  Butikker: 2 km
  Restauranter: 2 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
3 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
0 Etage nr.
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Bruser
Trådløst
  Feriebolig: Hytte
På 1. etage: (Stue(dobbeltsovesofa, Fjernsyn(parabol)), åbent køkken(spisebord, elkedel, brødrister, komfur, kaffemaskine(kaffetragt), ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, håndvask, toilet, klimaanlæg), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, håndvask, toilet, klimaanlæg), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, håndvask, toilet, klimaanlæg))

udekøkken, bruser(udendørs), vaskemaskine, terrasse(overdækket), have(privat, indhegnet), havemøbler, solstole, grill, parkering, Parasol, swimmingpool(privat, 10 x 5 m.), aflåseligt skab

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Grill
Udendørs pool

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh70889
mh75900