Ferielejlighed mh53178

  • Ferielejlighed
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Marielyst Feriecenter

Beliggende direkte ud til 20 km sandstrand og Østersøen så langt øjet rækker. Her findes natur, strand, vand og dyreliv i rige mængder.

Om Marielyst Feriecenter

Ved Marielyst Feriecenter har du 20 km sandstrand for dine fødder. For enden af sandet strækker Østersøen sig langt ud i det blå. Lige bag ved, mellem asp og bøg, ligger jeres feriehus i det naturskønne område, som vi kalder ”Den Duftende Plantage”. Snus ind – og se om du kan skelne nuancerne fra de mange forskellige træsorter og så selvfølgelig det salte hav.

Er der små dyrepassere i familien, får de travlt om morgenen. Stik dem en bid brød, så de kan fordre de nysgerrige fasaner, der året rundt trisser omkring i deres flotte fjerpragt. Eller oplev de mange ”påske”-harer, som løber rundt i plantagen under en forlænget forårsweekend med familien.

Feriehusene i Marielyst Feriecenter ligger lige ved en fantastisk sandstrand. Husene, der er bygget af træ og beliggende midt i en plantage, er udformet med respekt for den omkringliggende natur. Din feriebolig er ikke langt fra feriebyen Marielyst. Husene er tegnet af Stephan Kappel.

Alle huse er røgfri.

Sommerhus i Marielyst

Du har også mulighed for at leje et gennem DanCenter, hvis du mod forventning ikke kan finde en feriebolig på Marielyst Feriecenter.

Afstande

  Strand: 500 m
  Butikker: 500 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 500 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
1 Badeværelser
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Bruser
Brændeovn
Trådløst
  Feriebolig: Ferielejlighed

1 Opholdsstue: Brændeovn, gratis trådløst internet, tv, kabel-tv
2 Soveværelser: (4K)+(2S)
Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, kaffemaskine
Bad/wc: Wc, håndvask, bruser

Faciliteter - køkken

Kaffemaskine
Fryser
Køleskab
Kogeplade

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh53176
mh53175
mh53174
mh53179
mh53180
mh53181