Ferielejlighed mh52988

  • Ferielejlighed
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Feriecenter Kysthusene i Gilleleje

Kysthusene i Gilleleje ligger på et stort naturskønt og fredet område med direkte adgang til en dejlig sandstrand og kattegats bølger. Langs kysten snor gilbjergstien sig langs hele kysten ind til Gilleleje.

Om Feriecenter Kysthusene i Gilleleje

De i alt 88 kysthuse er alle tegnet af arkitekt Stephan Kappel. Kysthusene fremstår i dag som selvstændige og individuelle indrettede huse, der er fordelt med fin afstand mellem grønne områder ved vandet. Alle 88 huse er individuelle ejet og fremstår smukt i naturen. Kysthusene i Gilleleje består af restaurant, cafe, reception, indendørs og udendørs swimmingpool og mange aktiviteter. Den nyanlagte adventure minigolfbane pryder indgangen til aktivitetscenteret. I aktivitetscenteret er der barområde, bordtennis, pool og mange andre sjove spil. Desuden kan tøjet vaskes i det fine vaskeri. Restaurant Kystgården ligger direkte ud til vandet og åbningtider kan ses på . Af udendørsaktiviteter er hoppepude, petanque, grill areal, fodbold og volleybane. Så der er rig mulighed for at samle hele familien. Type 4 og 6 husene ligger højt med fin udsigt til området. De huse i 1 række har havudsigt. Bemærk at alle disse huse har 2 badeværelser og er på 75m2 og stor terrasse. Husene ligger tæt på vand og centerbygningen. Type 1, 2 og 5 ligger tættest på vandet - hvor enkelte har havudsigt. Disse huse er med 1 bad og er på 71m2 med stor terrasse.

Oplev Feriecenter Gilleleje på en virtuel 3D tur

Tag med på rundvisning af feriecentret i Gilleleje. Her kan du både tjekke det indendørs og udendørs poolområde ud, tage et kig i restauranten, pejsestuen, spillerummet, minigolfbanen og nyde omgivelser på feriecentret, inden du tjekker ind. Du har med andre ord mulighed for at fare vildt på feriecentret i Nordsjælland. Alt du skal gøre er at klikke på videoen, træk i billedet og gå på opdagelse.

Feriecenter Kysthusene i Gilleleje er røgfri

Bemærk - Boligerne er privatejerede. Møbler, terrassemøbler, udstyr og service hører til de enkelte boliger og må derfor ikke flyttes fra huset

Afstande

  Strand: 700 m
  Butikker: 1500 m
  Restauranter: 300 m
  Vand: 300 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Badeværelser
Radio
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Indendørs spa
Sauna
Indendørs pool
Bruser
Brændeovn
  Feriebolig: Ferielejlighed

1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, tv, parabol
2 Soveværelser: (2S+2K)+(1DS)
Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
2xBad/wc: Wc, håndvask, bruser, gulvvarme

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Udsigt

Havudsigt

Lignende boliger

mh52986
mh52985
mh52984
mh52989
mh52990
mh52991