Sommerhus mh52277

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Sommerhus beliggende på 1.000 m² naturgrund med stor græsplæne i Toftum Bjerge, ca. 400 meter fra Limfjorden med børnevenlig strand og god plads til at boltre sig på en varm sommerdag.

Sommerhuset er lyst og godt indrettet med stor opholdsstue med direkte udgang til terrassen. I forbindelse med stuen er der en dejlig lys udestue, hvorfra der er panoramaudsigt over haven samt over landskabet mod syd. Huset er praktisk indrettet med kombineret stue/køkken. Køkkenet er bl.a. udstyret med keramiske kogeplader, miniovn, mikroovn samt opvaskemaskine. I stuen er der komfortabelt møblement, fladskærms-tv med de gratis danske kanaler, dvd-afspiller, stereoanlæg med cd-afspiller samt internet. Der er brændeovn til en kølig sommeraften eller en efterårsdag med regn og rusk. Der er 3 soveværelser i huset samt et 10 m² anneks med dobbeltseng (140 x 200), som er perfekt til teenagebørn eller bedsteforældre mv. Derudover værelse med dobbeltseng (140 x 200) samt 2 værelser med køjesenge. Der er ca. 100 m² terrasse rundt om huset med gode havemøbler, hvor I altid kan finde en plads i solen, eller hvor aftensmaden kan nydes, mens solen går ned over området. Der er gasgrill.

Der er også aktiviteter for hele familien, hvor der er mulighed for mange gode timer sammen. Indendørs er der bordfodbold, elektronisk dart samt PlayStation 3 inkl. spil. Udendørs er der fodboldmål, gynger samt sandkasse til de mindste. Derudover en fin bålplads med bænke rundt om, hvor familien kan hygge sig med at lave snobrød og skumfiduser. Desuden er der 2 stk. stand up paddleboard (SUP), som er tilgængelige i juni, juli og august (benyttes på eget ansvar/forsikring). Behandl dem venligst, som det var jeres egne, tak.

På den nærliggende campingplads er der indkøbsmuligheder, cafeteria samt gratis mulighed for at benytte campingpladsens legeplads og hoppepude samt hygge sig med dyrene.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 400 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
1 Badeværelser
DVD
TV
CD
Internet
Børnehøjstol
Brændeovn
Stereoanlæg
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, tv
3 Soveværelser: (1DS)+(2K)+(2K)
1 Anneks: (1DS)
Køkkenafd.: Høj stol, el-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, Miniovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche
Aktiviteter: Bordfodbold, dart, fodboldmål, spillekonsol
Og: Terrasse, el-varme, legeredskaber, havegrill, naturgrund 1000 m2, komfortabel møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Køleskab
Kogeplade
Mini ovn
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Legeplads

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh48073
mh47783
mh42119
mh60744
mh60765
mh60768