Villa mh50667

  • Villa
  • 10 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Tilbring din ferie afslappende i din egen private ejendom. Bo i dette autentiske palæ, som har en imponerende have og en fantastisk udsigt over de kuperede omgivelser. Du har hele ejendommen til rådighed. Der er 5 soveværelser og 3 badeværelser og forskellige attraktive værelser, hvor alle kan sidde sammen. Men der er også masser af hyggelige, rolige steder, hvor du kan have tid til dig selv. Tag dig af med en god bog og et godt glas vin og nyde den romantiske atmosfære i det 19. århundrede Frankrig. Huset er pænt restaureret og er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder. Mansionet ligger i dejlige grønne omgivelser. Den charmerende have i Forsiden er omgivet af dekorative hegn. På bagsiden finder du en enorm græsplæne, en privat swimmingpool og en attraktiv terrasse med grill. Et godt sted at samle og nyde et måltid og se solnedgangen sammen. Børn har masser af plads til at lege. Huset har en landlig indstilling i en fredelig beliggenhed i den sydlige del af Tourraine, ikke langt fra de kendte byer Loches, Chenonceaux og D 'Azay-le-Rideau. Det berømte slotområde og Futuroscope-temaparken kan begge nås inden for en times kørsel. Ejerne bor i nærheden og er glade for at give dig alle de oplysninger, du måtte have brug for. Dette hus er også egnet til en vinterferie. Bienvenue!

Afstande

  Butikker: 4 km

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
5 Soveværelser
2 Enkeltsenge
3 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
DVD
TV
Internet
Vaskemaskine
Bruser
Badekar
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Villa
Stueetage: (entre, sofastue(Fjernsyn(fladskærm), DVD-afspiller, trådløst musiksystem), spisestue(spisebord(12 personer), bordfodbold), køkken-alrum(spisebord(10 personer), kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), badeværelse(bruser, håndvask, toilet))

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng(160 x 190 cm)), soveværelse(2x enkeltseng(90 x 190 cm)), soveværelse(køjeseng), badeværelse(badekar, 2x håndvask), toilet, Repos)

På 2. etage: (soveværelse(dobbeltseng(180 x 200 cm)), soveværelse(dobbeltseng eller 2 enkeltsenge Senge), badeværelse(stereoanlæg, badekar, 2x håndvask, toilet))

Kælderetage: (pulterkammer(vaskemaskine, cykelopbevaring), havemøbler, grill)

legeværelse(hyggespil, legetøj), spisebord(10 personer), terrasse(privat, 70 m2), have(privat, anlagt have, > 1000 m2), solstole, parkering, swimmingpool(privat, opvarmet, termotæppe til swimmingpool, 10 x 5 m., opened from May upto and including Sep)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger