Sommerhus i Zgorzałe

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 5 Badeværelser

Gościnies Anna er et fritliggende hus med pool i Zgorzałe, beliggende på søen Raduńskim Górnym. Huset har tre etager. I stueetagen er der et rummeligt køkken, spisestue og et fælles rum, hvor der blandt andet er et bordtennisbord og bordfodbold. Der er tre soveværelser på første sal, hver med eget badeværelse. I soveværelserne er der en dobbeltseng, enkeltseng og tv. Der er to tre-personers værelser på anden sal, hver med privat badeværelse og terrasse. Huset er egnet til 15 personer, men det er muligt at tilføje to senge til børn. Der er adgang til den smukke have med privat pool. Derudover er der i haven en stengrill og en havepavillon hvor du kan slappe af. En sandstrand ved Raduńskim-søen ligger 200 m fra huset. Der er mange attraktioner i området, f.eks. Wierzyca bjerg med skilift, "Upside Down House" i Szymbark og Kaschubian Miniatures Park. Ikke langt fra området er der også stencirkler i byen Węsiory med gravhøje af guderne og gepidserne fra I-III århundrede e.Kommerhuset Gościeniec Anna ligger på terrenget af den kashubiske naturpark, 50 km væk fra Danzig, hvor man kan beundre mange monumenter. Hvis du vil slappe af langt væk fra byens travlhed og opleve uforglemmelige øjeblikke i smukke landskaber, er Haus Gościniec Anna det perfekte sted! Vi inviterer dig!

Afstande

  Strand: 1 km
  Vand: 0.6 km

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
5 Soveværelser
3 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
5 Badeværelser
1 Etage nr.
Internet
Vaskemaskine
Trådløst internet
Bordtennis
  Feriebolig: Sommerhus
Mellemetage: (spisestue(spisebord(16 personer)), Køkken(kogeplade(Komfur med fem kogeplader, gas), elkedel, brødrister, emhætte, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , fryser, køle-fryseskab, vaskemaskine, gaspejs), opholdsrum(bordtennisbord, bordfodbold))

På 1. etage: (Soveværelse med badeværelse(enkeltseng tilpasset handicappede), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng))

På 2. etage: (Soveværelse med badeværelse(enkeltseng tilpasset handicappede), Soveværelse med badeværelse(enkeltseng tilpasset handicappede))

terrasse, have, parkering, Parasol, swimmingpool(privat)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Kogeplade
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger