Hytte mh49484

  • Hytte
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Beliggende i udkanten af landsbyen Niedernsill, midt i Salzburgerland på solsiden af dalen lige over landsbyen. Når du ankommer, vil du straks mærke de fantastiske udsigter og den fantastiske naturskønhed med de fantastiske toppe af Hohe Tauern National Park. Boligen består af 2 lejligheder, hver med egen indgang og terrasse. Du har både den øverste og nederste lejlighed til din rådighed; På denne måde er der sovepladser til op til 10 personer, ideel til venner eller familier, der rejser sammen. Hver lejlighed er rummelig og meget praktisk og smagfuldt indrettet. Hver lejlighed har en hyggelig stue med brændeovn og åbent køkken. Også 2 soveværelser og et moderne badeværelse. Der er en vidunderlig terrasse ved siden af ?? huset og giver en dejlig udsigt. Skisportere kan bruge skiområdet Zell am See og Kaprun, begge ca. 12 km væk. I højsæsonen kan du Overvej også det tilstødende skisportsområde Walchen, som gør en dejlig udfordring for børn eller begynder skiløbere. Om sommeren er der masser af sports- og vandreture for dig at gøre, og du kan nemt nå de fleste seværdigheder i Salzburgerland.

Afstande

  Butikker: 1.4 km
  Restauranter: 1.7 km
  Vand: 2.3 km

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
4 Soveværelser
2 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
2 Køjesenge
0 Etage nr.
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Bruser
Børnehøjstol
Barneseng
Trådløst
  Feriebolig: Hytte
Stueetage: (Stue(Fjernsyn), åbent køkken(komfur(glaskeramisk), ovn, køle-fryseskab), soveværelse(køjeseng, køjeseng), soveværelse(dobbeltseng, håndvask), badeværelse(bruser, håndvask, toilet))

På 1. etage: (Stue(Fjernsyn, pejs), åbent køkken(komfur(glaskeramisk), ovn, køle-fryseskab), soveværelse(2x enkeltseng), soveværelse(dobbeltseng, håndvask), badeværelse(bruser, håndvask, toilet), balkon)

pulterkammer(vaskemaskine), terrasse, parkering, barneseng, barnestol

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Skiferie i skihytte

  Ski lifte: 12.7 km

Lignende boliger

mh49483
mh49482
mh70367