Villa mh48888

  • Villa
  • 12 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 6 Badeværelser

Denne villa ligger på en vinmark i bakkerne nær Arezzo på 550 meter højde. Ejendommen består af skove og vinmarker. Ejeren er meget miljøbevidst og vinene er organiske. Villaen består af to etager og har fire buer, der er typiske for huse til arkitekten Leopolda di Lorena fra 1700. Fra loggiaen træder du ind i haven. Villaen er meget elegant, autentisk toscansk og yderst behagelig. Fra terrassen med udsigt over haven. Puljen er 15 meter fra villaen. Første sal er adgang til ved en smuk sten trappe og original. Villaen er typisk toscansk landskab og det indre af villaen er meget elegant og elegant. Du har en smuk udsigt over dalen, de omkringliggende bakker. Det er muligt at deltage i en vinsmagningstur. Noget er fortalt om naturen, vin og historie. Bagefter er der et besøg i den smukke vinkælder. Touren afsluttes med en smag af økologiske vine .Rax, natur og privatliv er den unikke kombination for en ferie i Villa Leo.

Afstande

  Lufthavn: 100 km
  Butikker: 3.5 km
  Restauranter: 1 km
  Vand: 145 km

Faciliteter - indendørs

12 Sovepladser
6 Soveværelser
5 Dobbeltsenge
6 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Bruser
Tørretumbler
Trådløst
  Feriebolig: Villa
Stueetage: (Stue, spisestue, åbent køkken(kaffemaskine(kaffetragt), kaffemaskine(espresso), ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab, tørretumbler, vaskemaskine), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng(170 x 210 cm), bruser, håndvask, toilet, bidet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng(170 x 210 cm), bruser, håndvask, toilet, bidet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng(180 x 210 cm), bruser, håndvask, toilet, bidet))

På 1. etage: (Stue(Fjernsyn(parabol)), spisestue(pejs), Køkken, Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng(180 x 210 cm), bruser, håndvask, toilet, bidet), Soveværelse med badeværelse(køjeseng, bruser, håndvask, toilet, bidet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng(180 x 210 cm), bruser, håndvask, toilet, bidet), bryggers(tørretumbler, vaskemaskine))

terrasse, have(privat, > 1000 m2), grill, parkering, swimmingpool(privat, 12 x 5 m., opened from May upto and including Sep)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh48887
mh45930
mh42300
mh80864
mh92713