Sommerhus mh48462

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Dette sommerhus er idyllisk beliggende i det historiske centrum af Hindeloopen, i gåafstand fra den pittoreske gamle havn Hindeloopen, den tidligere Zuiderzee, hyggelige restauranter, hyggelige butikker og museer. Huset ligger på den smukkeste sted i Hindeloopen på 11-vejsruten. Stuen med et luksuriøst åbent køkken har en rustik stemning, men er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder. Dette atmosfæriske feriehus ligger ved vandet og og har franske døre på den solrige terrasse. (hold øje med små børn) De to soveværelser og det moderne badeværelse er placeret på første sal. Ferieboligen er det ideelle sted for en dag på stranden, få frisk luft på Zeedijk, fiske fra terrassen, cykle gennem de frisiske enge eller udforske de frisiske søer med en jolle. Hav en dejlig tur gennem de smalle gader og gyder, den smukke udsigt og alle de romantiske broer vil overraske dig. Du kan måske bare gå vild i Venedig i nord. Det er med god grund, at den japanske turistråd ved navn Hindeloopen er en af de 30 smukkeste små byer i Europa og i 7. plads!

Afstande

  Butikker: 0.1 km
  Restauranter: 0.1 km
  Vand: 0.1 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
TV
Internet
Opvarmet
Bruser
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (åbent køkken(elkedel, komfur(gas), kaffemaskine(kaffetragt), ovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), stue / spisestue(Fjernsyn(digital, Hollandske TV-kanaler, Tyske TV-kanaler), spisebord(4 personer), kakkelovn(træ), sofahjørne(4 personer)), toilet)

På 1. etage: (soveværelse(2x enkeltseng(dynebetræk)), soveværelse(dobbeltseng(to enkeltdyner)), badeværelse(bruser, 2x håndvask, toilet))

havedøre, varme(central), have, havemøbler, grill, liggestole, cykler til rådighed(betalt, på anmodning)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Ovn

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger