Ferielejlighed mh46916

  • Ferielejlighed
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Byen Eslarn ligger i den smukke Palatine Forest (Oberpfälzer Wald) og tilbyder en ideel ramme for afslapning og variation i enhver sæson. Den statsgodkendte kursted ligger midt i det sunde og solrige, lave bjerglandskab. Du vil tilbringe din velfortjente ferie i denne nye og moderne møblerede lejlighed her i udkanten af landsbyen. Første etage lejlighed er egnet for allergikere og fuldt møbleret. På bagsiden af huset finder du en hyggelig have med havemøbler, solbadning og grill til din rådighed. Et godt skilt netværk af cykel- og vandrestier midt i et tæt skovområde inviterer dig til et afslappende ferieophold. Med Stückberg (808m) med sit observationstårn, Eulenberg (817m) og Stangenberg (750m), kan vandrestusienter vælge mellem mange attraktive muligheder, der er tilgængelige i umiddelbar nærhed. Den berømte Jakobsweg samt den paneuropæiske cykelrute ligger også i nærheden. Fritidsfaciliteterne "Atzmannsee" med en stor solbadning græsplæne og svømning sø (gratis) er direkte i byen. Feriegæster kan også benytte tennis- og minigolfbanen. Et besøg i naturparken på Stückberg er også stærkt anbefalet. Byerne Weiden, Regensburg og Nürnberg er populære udflugtsmål. Den nærliggende Tjekkiet er også et besøg værd: Pilsen, Marienbad og Prag er blot nogle få fristende muligheder.

Afstande

  Butikker: 1 km
  Vand: 1.5 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Etage nr.
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Tørretumbler
Trådløst
  Feriebolig: Ferielejlighed
På 1. etage: (åbent køkken(brødrister, komfur(Komfur med fire kogeplader, glaskeramisk), kaffemaskine(kaffetragt), ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), stue / spisestue(Fjernsyn), soveværelse(dobbeltseng(180 x 200 cm)), soveværelse(2x enkeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet), Repos)

grill, tørretumbler, vaskemaskine, varme(central, gulvvarme), have(deles med andre gæster, indhegnet), havemøbler, parkering

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh46917
mh47058