Sommerhus mh46491

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Dette er et fredeligt feriehus i Schoorl med 2 terrasser til at blive hængende og nyde et kvælende krus kaffe. Beliggende tæt på skoven og klitterne, er dette det perfekte hjem til en familieferie. Hjemmet kommer også med en smuk have med to terrasser, hvor du kan slappe af med snacks og drinks midt i dine kæres glæde og latter. Navnlig er huset kun tilgængeligt for rekreativt brug. I Schoorls bymidte er der en stor klatreklit, som er perfekt til børnene. De smukke klitter kan nås herfra på ingen tid til fods eller på cykel. Den berømte ost Byen Alkmaar er også i nærheden og et besøg værd. Der er et supermarked 800 m væk. Den hyggelige stue får masser af naturligt lys, og der er også et rummeligt åbent køkken. Der er liggestole at slappe af i, mens børnene leger. Tøjvask Der er et busstoppested 800 m væk og en togstation 6,5 km væk. Amsterdam Lufthavn Schiphol ligger 52 km derfra.

Afstande

  Butikker: 0.8 km
  Tog: 6.5 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
4 Enkeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Tørretumbler
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (åbent køkken(spisebord(4 personer), kaffemaskine(kaffetragt), combi-mikroovn, opvaskemaskine ), stue / spisestue)

På 1. etage: (soveværelse(2x enkeltseng(boxmadras)), soveværelse(2x enkeltseng(dynebetræk, boxmadras)), badeværelse(bruser(enhed), håndvask, toilet))

tørretumbler, vaskemaskine, varme(central), terrasse(12 m2), terrasse(24 m2), have(indhegnet, 100 m2), havemøbler(4 personer), parkering, liggestole, Parasol

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh46363
mh46352
mh46318
mh59335
mh59336
mh59337