Hytte mh45732

  • Hytte
  • 2 Sovepladser
  • 0 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Casa do Tanque er et unikt feriehus beliggende på en privat ejendom på 30 ha, med to andre ferieboliger. Det ligger i nærheden af den lille landsby Troviscais (1,5 km) på Alentejo-regionen. Feriehjemmet, en gammel vinkælder, blev for nylig genopbygget og er nu udstyret med state-of-the-art apparater. Stuen og soveværelset er forbundet med en bredere dør. Stuen giver adgang til to udendørs terrasser, hvorfra du kan nyde et vidunderligt syn på landet. Denne unikke ejendom er beliggende i "Vicentine Coast National Park". Tæt på feriehuset er der en lille tank, der plejede at fungere som et vandreservoir, og er i dag udnyttet som rekreativtank (2,5 x 2,5 m, 0,90 dybde), hvor du kan opdatere fra den varme sommersol. Haven inviterer dig til at slappe af i skyggerne af sine træer. Ejendommen passer perfekt til en ubekymret ferie i Alentejo; du kan finde absolutte stilhed her. Ferieboligen ligger i landlige omgivelser omkring 8 km fra S. Luís, nærmeste landsby, 15 km fra Odemira og 22 km fra Vila Nova de Milfontes, et populært turistmål ved havet. En af de største fordele af dette feriehus er dets beliggenhed og de aktiviteter, der tilbydes i omgivelserne. Aktiviteter som fugleture, ridning, kano eller svømning er populære. Cykler, badmintonrackete og kikkert til fugleture er til din rådighed. Den nærliggende "Costa Vicentina" (20 min) byder på nogle af de smukkeste strande i Portugal. Kun 15 min. gåafstand fra dit feriehus er floden mira, som er anerkendt som en af de reneste floder i europa og inviterer dig til en forfriskende svømmetur.

Afstande

  Strand: 22 km
  Lufthavn: 155 km
  Butikker: 1.5 km
  Restauranter: 9.5 km
  Vand: 25 km

Faciliteter - indendørs

2 Sovepladser
0 Soveværelser
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
TV
Pejs
Opvarmet
Bruser
Barneseng
  Feriebolig: Hytte
Stueetage: (tekøkken(komfur(Komfur med to kogeplader, induktion), køleskab), Stue/soveværelse(enkeltsovesofa, dobbeltseng(150 x 190 cm), Fjernsyn, pejs), badeværelse(bruser, håndvask, toilet))

bruser(udendørs), varme(elektrisk), terrasse(privat), have, havemøbler, grill, swimmingpool(privat, 3 x 3 m.), barneseng

Faciliteter - køkken

Fryser
Køleskab
Tekøkken

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Udendørs pool

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Husdyr tilladt: Ja
Turistlicens: 949

Lignende boliger

mh45731
mh45733