Sommerhus mh44331

  • Sommerhus
  • 24 Sovepladser
  • 11 Soveværelser
  • 11 Badeværelser

Denne store hytte har indendørs swimmingpool og sauna og er smukt indrettet. Der er en stor sydvendt gårdhave med en betagende udsigt over Amblève-dalen. Chalet er luksuriøst indrettet og har en stor stue med dejligt opholdsområde og brændeovn. Det luksuriøse åbent køkken støder op til spisepladsen med spiseborde der har plads til 24 personer. Hvert soveværelse har eget badeværelse. Der er en indendørs swimmingpool og en sauna til afslapning helt. Du finder også en bar med poolbord og for børnene er der et spillerum med fodboldbord og airhockey. Den store have har en stor terrasse med grill og tilbyder en betagende udsigt over det kuperede landskab. Du er i hjertet af en smuk region, hvor mange dale lover dig hundreder af kilometer vandre- og cykelstier. Ejeren kan også arrangere kajak udlejning til dig. Der er også mange andre aktiviteter og attraktioner som Coo, Plopsaland, Caves, Remouchamps, Caves of Spa-Francorchamps, flere skiløjper og byen Spa med sine termiske bade. Vores feriehuse er specielt indrettet til at rumme familier.

Afstande

  Butikker: 0.1 km

Faciliteter - indendørs

24 Sovepladser
11 Soveværelser
12 Enkeltsenge
3 Dobbeltsenge
11 Badeværelser
3 Køjesenge
0 Etage nr.
DVD
TV
CD
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Badekar
Børnehøjstol
Stereoanlæg
Trådløst
Billiardbord
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (åbent køkken(komfur(induktion), kaffemaskine(kaffetragt), ovn(grill-ovn), opvaskemaskine , køle-fryseskab, 2x barnestol), stue / spisestue(Fjernsyn, spisebord(24 personer), kakkelovn(træ), DVD-afspiller, CD-afspiller, stereoanlæg), toilet, bar, terrasse(100 m2), have(indhegnet), biljard)

På 1. etage: (Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, køjeseng, badekar, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(2x enkeltseng, siddebadekar, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(2x enkeltseng, bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(2x enkeltseng, bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(2x enkeltseng, bruser, håndvask, toilet))

På 2. etage: (Soveværelse med badeværelse(2x enkeltseng, badekar, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(køjeseng, badekar, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, håndvask, toilet), Soveværelse med badeværelse(2x enkeltseng, badekar, håndvask, toilet))

tremmeseng, tremmeseng, vaskemaskine, varme(central), cykelopbevaring, parkering, trampolin, swimmingpool(privat, overdækket, 7 x 4 m.), petanquebane

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh44326
mh44325
mh40479
mh44356
mh44363
mh44418