Sommerhus mh43104

  • Sommerhus
  • 9 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Denne hytte på gården tilbyder et ophold i Neufchâteau, ideelt for familier, der ønsker at slappe af i et behageligt miljø. Omgivet af enge og skov, er disse hytter beliggende i et roligt og afslappende område. Hver sæson vil tilbyde sine forskellige charme. Denne ferie hus er indrettet med omhu og lidenskab og tilbyder et behageligt interiør. Udnytter den sober og hyggelige stil, vil din gruppe være i stand til at fordybe sig i en lokal atmosfære. Ferieboligen er vært for en smuk privat have og terrasse. Du er sikker på at nyde de mange aktiviteter, der tilbydes af udendørs spil (sving, petanque, sandkasse ...), poolen eller den smukke dam. Nyd at forberede en lækker grill, mens børnene leger med hunden på græsplænen eller i poolen For at berige dit ophold anbefaler vi en tur til de omkringliggende landsbyer Neufchâteau (4 km), Libramont (7 km) og Leglise (10 km).

Afstande

  Butikker: 4 km
  Restauranter: 2 km
  Vand: 4 km
  Andet vand: 0.1 km
  Tog: 4 km

Faciliteter - indendørs

9 Sovepladser
4 Soveværelser
5 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
0 Etage nr.
DVD
TV
Internet
Indendørs spa
Sauna
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Barneseng
Tørretumbler
Solarium
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (entre(toilet), Køkken(komfur(Komfur med fire kogeplader, glaskeramisk), kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab(amerikansk), fryser), stue / spisestue(Fjernsyn, DVD-afspiller, stereoanlæg), soveværelse(2x enkeltseng tilpasset handicappede), badeværelse(bruser, håndvask), vaskerum (tørretumbler))

På 1. etage: (soveværelse(2x enkeltseng), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(Bubble bath, 2x håndvask), badeværelse(bruser, håndvask), toilet, åbent rum(enkeltseng))

På 2. etage: (loungerum(solarium, sauna))

varme(central), terrasse(60 m2), have(indhegnet, 200 m2), havemøbler, grill(trækul), dam, Parasol, legeredskaber, rutsjebane, barneseng, barnestol

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Dam

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja
Turistlicens: 3 épis

Lignende boliger

mh43103
mh42632
mh20230
mh43105