Herregård mh41106

  • Herregård
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 4 Badeværelser

Den unikke villa Bosket med smukke bakketop udsigt består af en stueetagen med stue, satellit-tv, spisestue, soveværelse med dobbeltseng og 2 badeværelser. På første sal er der 3 soveværelser (2 x dobbeltseng, 1 x køjeseng), der er aircondition og har eget badeværelse. Der er også en stor pool med jacuzzi, som er perfekt til afslapning. En ekstra overdækket terrasse ligger ved siden af ?? villaen, hvor du kan nyde en betagende udsigt over olivenlunde og natur for at opleve en uforglemmelig morgen og vidunderlige aftener. Der er vidunderlige aktiviteter for børn som sving, trampolin, mål og en bold. Villa Bosket er egnet til en rolig ferie i det idylliske istriske og grønne miljø, hvorfra man nemt kan komme til nabobyerne.

Afstande

  Strand: 14 km
  Butikker: 15 km
  Restauranter: 0.5 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
3 Dobbeltsenge
4 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Bruser
Børnehøjstol
Trådløst
  Feriebolig: Herregård
Stueetage: (Stue(Fjernsyn(fladskærm, parabol), spisebord, sofahjørne), Køkken(spisebord, elkedel, brødrister, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab, fryser), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, vaskemaskine), badeværelse(bruser))

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng, klimaanlæg), soveværelse(dobbeltseng, klimaanlæg), soveværelse(køjeseng), badeværelse(bruser), badeværelse(bruser))

tremmeseng, balkon, klimaanlæg, terrasse(overdækket), have(privat), grill, swimmingpool(privat), legeredskaber, cykler til rådighed, barnestol, strygebræt, strygejern, føntørrer

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Grill
Udendørs pool

Tilgængelighed

  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh102350
mh102349
mh102348
mh66592
nscic097
nscic276