Sommerhus mh37951

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Sommerhuset er indrettet til 10 personer fordelt på kun dobbelt – eller twin værelser. Det betyder at sommerhuset egner sig særdeles godt til det voksne publikum.

Sommerhuset er gennemgribende renoveret i 2019.

Stuen er kombineret med køkkenet, som er velindrettet med bl.a. keramisk komfur, mikroovn, opvaskemaskine, stort køleskab og skabsfryser. Stuen er indrettet med komfortable og moderne møbler. Der er fladskærms-tv hvortil der er tilkøbt ekstra 5 tyske kanaler (SAT1, VOX, 3SAT. Super RTL og MDR). Sommerhuset har endvidere high-speed internet. Der er bl.a. bordfodbold, air hockey og playstation i køkken all-rummet.

Sommerhuset har 2 badeværelser. På det ene badeværelse finder I spa hvor I kan slappe af efter dagens udfordringer i Nationalparken. Hvis I ikke kan få frisk luft nok, har I også mulighed for at benytte sommerhusets vildmarksbad. Det er rigtig hyggelig en sommeraften, og er placeret på husets terrasse. Bemærk at I selv skal medbringe brænde til opvarmning af denne. Der er også udekøkken ved sommerhuset.

Der er vaskemaskine og tørretumbler på det ene af sommerhusets badeværelser

Der er gulvvarme i hele sommerhuset og sommerhuset har jordvarmeanlæg, hvilket betyder at der er foretaget energitiltag.

Sommerhuset har stor åben terrasse. Her er mulighed for at nyde solnedgangen mens aftensmaden tilberedes på sommerhusets store grill. Der er fra grunden udsigt til digerne der ligger ud mod Flade Sø. Her er dyrelivet rigt og der er mulighed for at se både hjorte og andefugle ganske tæt ved huset. Der er også tænkt på børnene i det veludstyrede sommerhus. Der er bl.a. både sandkasse og gynge i haven samt fin plads til boldspil.

Området byder på mange udflugtsmuligheder. Bl.a. kan nævnes byerne Aalborg og Thisted, hvor I finder alle slags forretninger og indkøbsmuligheder. Inden for en lille times kørsel finder I Jesperhus Blomsterpark med de mange tusinde blomster og som altid er et besøg værd. Inden for samme afstand finder I Frilandsmuseet Hjerl Hede. Prøv at stå tidligt op en morgen i ferien og tag på fiskeauktion på Hanstholm Havn, som er beliggende ca. 50 km fra Agger. Det er en helt speciel oplevelse at se hvor hurtigt så mange tons nyfanget fisk skifter ejermand.

Ca. 10 km fra huset sejler færgen mellem Agger og Thyborøn, hvor I kan besøge Kystcentret i Thyborøn, der er placeret helt ud til havet og som er Vestkystens oplevelses- og formidlingscenter. Ved hjælp af udstillingen får I en fantastisk indsigt i de dramatiske naturelementer, der i tusinde år har præget og dannet fastlandet. I Thyborøn finder I desuden Sneglehuset, som er dekoreret med millioner af skaller. På det nærliggende JyllandsAkvariet kan I prøve at klappe en haj.

Afstande

  Butikker: 800 m
  Restauranter: 800 m
  Vand: 800 m

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
5 Soveværelser
2 Badeværelser
DVD
TV
CD
Internet
Satelit/kabel TV
Vaskemaskine
Jacuzzi
Børne højstol
Barneseng
Tøretumbler
Tyske kanaler
Stereoanlæg
Billiard bord
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, Internet+ (min. 50 Mbit download), tv, parabol
5 Soverum: (1DS)+(1DS)+(2S)+(2S)+(2S), barneseng
Køkkenafd.: Høj stol, el-komfur, køleskab, fryser 140 - 199 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
1 Bryggers: Vaskemask., tørretumbler
Aktiviteter: PlayStation, billard, bordfodbold, airhockey
Og: Terrasse, whirlpool, centralvarme, jordvarme, naturgrund 1300 m2, hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Sport

Fiskeri

Lignende boliger

mh37421
mh16836
mh14523
mh45648
mh52854
mh52855