Sommerhus mh36803

  • Sommerhus
  • 2 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Byen Langewiesen ligger i en dal midt i den sydlige del af Thüringer Wald. Det fritliggende sommerhus ligger i et fredeligt miljø i overensstemmelse med naturen. Huset ligger på kanten af skoven. En velplejet haveplot på 500 kvm med et vidunderligt panorama inviterer dig til at blive digende. Den naturskønne bjergrige region er ideel til afslapning og masser af aktiviteter med sin store del af skoven. Nyd din ferie langt væk fra stresset i det daglige liv. Nyd aftenen med et glas vin fra den flisebelagt brændeovn, grine sammen med din familie, mens du spiller parlorspil og beundrer panoramaet, når du griller på den rummelige terrasse. Dette er, hvad dit ophold her kan se ud. Omkring Langewiesen finder du et stort naturområde hjem til en lang række arter og ideel til både naturelskere og vandreture. Dette gælder i vintermånederne, men også i sommermånederne. Der er også interessante vandrestier og forberedt skiløjper. Rennsteig, en vandrerrute, der er gennemsyret af tradition, fører over toppen af Thüringer-bjergene. Det er et specielt vandretur destination. Kan du lide at gøre tingene i et mere roligt tempo? Derefter kunne du udforske området på en hestevogn. Langewiesen tilbyder den perfekte ferie til enhver smag. En velplejet haveplot på 500 kvm med et vidunderligt panorama inviterer dig til at slappe af. Udnyt din centrale beliggenhed og se på sightseeingturer til følgende nærliggende byer (afstande angivet i parentes): Ilmenau (ca. 5 km), Arnstadt (ca. 15 km), Erfurt og Oberhof (ca. 25 km), Weimar og Rudolstadt (ca. 60 km).

Afstande

  Lufthavn: 50 km
  Butikker: 3 km
  Restauranter: 1 km
  Vand: 3 km
  Andet vand: 3 km
  Tog: 3 km

Faciliteter - indendørs

2 Sovepladser
1 Soveværelser
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
Radio
TV
Opvarmet
Bruser
Stereoanlæg
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Indgang , gang, Køkken(brødrister, komfur(Komfur med fire kogeplader, glaskeramisk, elektrisk), kaffemaskine(kopper, kaffetragt), ovn, mikrobølgeovn, køleskab(+ fryser)), stue / spisestue(Fjernsyn(fladskærm, parabol, Hollandske TV-kanaler), spisebord, kakkelovn(fast brændsel), radio, stereoanlæg), soveværelse(dobbeltseng(160 x 180 cm)), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, føntørrer))

varme(elektrisk, træ), terrasse(privat), have(privat, indhegnet, 500 m2), havemøbler, grill(trækul), parkering, dam, liggestole, Parasol, sandkasse, legeredskaber, strygejern

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Dam
Sandkasse
Parkering

Tilgængelighed

3 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Skiferie i skihytte

  Langrend: 0.5 km
  Ski lifte: 3 km

Lignende boliger